Simona Halep a fost OPRITA de Politie in timp ce conducea! Ce s-a intamplat dupa ce a GRESIT in trafic! VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Martie 2015, 14:31
Data actualizarii: Miercuri 04 Martie 2015, 14:40

Simona Halep a povestit in fata camerei ce s-a intamplat in trafic.

Simona Halep a reactionat intr-un interviu pentru PROTV, cand a fost intrebata despre presupusa relatie cu fiul lui Teia Sponte:

"Nu stiu nimic despre asa ceva, nu prea citesc presa si chiar nu ma intereseaza ce spune lumea. Este viata mea personala si o sa o tin foarte departe de tot ceea ce inseamna public. Nu-mi place sa vorbesc despre asta si sper ca oamenii care citesc sa nu creada tot ce citesc acolo, pentru ca uneori sunt exagerari. In primul rand nu-mi place sa fiu in centrul atentiei si nu-mi place sa se scrie despre mine.

Sunt o fata normala, ca toate celelalte, nu-mi place sa ies in fata cu ceva anume, imi traiesc viata normal si chiar vreau sa am liniste", a spus Simona.

Apoi s-a referit si la un moment in care a oprit-o Politia:

"Cand m-a oprit Politia am luat o amenda, inainte sa plec la Dubai. Se intampla, cum am spus - sunt un cetatean normal. Am platit amenda, mi se pare normal, cand nu fac bine si cand incalc regulile un pic in trafic, sa iau amenda.

M-am intalnit insa cu mai multi politisti in ultima perioada si m-au felicitat. Atunci nu m-au iertat de amenda, totusi: sunt un cetatean normal si mi se pare normal sa-mi platesc greselile", a mai spus Halep.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!