Romania, in centrul Europei! CFR - Inter si supergala cu centura europeana pe masa: Hammer si Manuel Charr se bat la Galati in direct la Sport.ro!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2013, 09:44
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2013, 18:50

►CFR - Inter, joi 20:00 IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro! De ce sa  nu credem in minuni?

►"Campion in tara mea", supergala la Galati de la 19:00 in direct la Sport.ro si Voyo.ro! La 23:00 Hammer se bate cu Mazikin pentru titlu european, in direct la PRO TV si Voyo.ro

Europa sta cu ochii pe noi de joi pana vineri! 24 ore de foc pentru noi!

Joi seara, doua meciuri in care trebuie sa credem in minuni:

CFR - Inter la Cluj, de la 20:00 in direct PRO TV si Voyo.ro - CASTIGA AICI BILETE VIP LA MECI!
Steaua - Ajax, 22:00 - CASTIGA AICI 30 DE BILETE PE NATIONAL ARENA, plus 3 fulare, 3 fanioane si 3 tricouri cu Steaua de la www.magazinsteaua.ro din Drumul Taberei!

Vineri seara:

Chrtistian Hammer, romanul care a ajuns regele Europei la grea a fost la un pas sa renunte la box. Cand era junior, parintii l-au recunoscut cu greu dupa ce a ajuns campion mondial. S-a intors desfigurat acasa
Cristian Ciocan, romanul care viseaza la centurile fratilor Kitschko, a vrut sa renunte la box dupa ce a castigat titlul mondial la juniori.


"Cand am venit de la mondiale, eram vanat, nu vedeam, trebuia sa ma ajut de mana ca sa deschid ochii. Mama a lesinat cand m-a vazut. Apoi mi-a zis sa renunt!", spune Hammer.

Ciocanul de Otel din Pechea isi apara titlul european, acasa, la Galati, pe 22 februarie, in direct la PRO TV si Voyo.ro, de la 23:00. Gala in care se mai bat Manuel Charr si Alexander Alekseev incepe la 19:00 la Sport.ro si Voyo.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!