Messi NU vine la Bucuresti, spaniolii pleaca in Puerto Rico! Rosell i-a pacalit pe dinamovisti: stia ca vedetele nu vor veni! Motivul e foarte simplu!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2012, 11:35
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2012, 12:02

E oficial. Barcelona vine la Bucuresti, dar cu cine vine? 

Dinamovistii au batut palma pentru superamicalul verii, cu Barcelona, care cel mai probabil se va juca pe 11 august, pe national arena. Problema e ca Messi are stabilit un superamical cu Argentina, la 4 zile dupa ce-ar fi trebuit sa vina la Bucuresti. Nationala lui Messi are meci cu Germania, la nemti acasa. Tot la aceeasi data, nationala de fite de la EURO, Spania, merge in Puerto Rico pentru un alt amical. 

Ca sa fie programul si mai aglomerat, Barcelona mai are cateva amicale deja stabilite vara asta: Manchester City (pe 8 iulie), cu Hamburg (24 iulie), cu selectionata Marocului (28 iulie), cu Paris Saint-Germain (4 august) si cu Udinese (12 august). 

 

„Nu ma dau in vant dupa astfel de meciuri, cum ar fi fost Steaua – Barcelona! M-as bucura mai mult sa joc cu Barcelona in Champions League", ii inteapa Reghecampf pe stelisti. 

Messi ne-a mai tras teapa o data. Trebuia sa vina cu Argentina la inaugurarea Bijuteriei Nationale, anul trecut. N-a mai ajuns tot din aceleasi motive. Programul incarcat al starurilor din nationala pumelor. 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!