Marturia fotbalistului roman care sta sa voteze de 11 ore la o coada URIASA in Londra! Detalii de ultima ora

fc romania Londra Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Noiembrie 2014, 16:08
Data actualizarii: Duminica 16 Noiembrie 2014, 19:29

La Consulatul roman din Londra, aproximativ 6000 de romani stau intr-o coada de 4 kilometri ca sa voteze. Mai multi sportivi romani au spus astazi #YesLaVot. Vedeti aici ce au facut.

UPDATE 19:25: Ionut Vintila, presedintele - antrenor de la FC Romania: "Am inaintat 300-400 de metri in 4 ore, cred ca mai am cam tot pe-atat. Sunt in jur de 5000 de oameni care inca mai asteapta aici, nu stim cati dintre ei apuca sa mai voteze"

Romanii de la coada vorbesc despre faptul ca ambasada a cerut infiintarea de sectii noi in cateva sali de sport din Londra, dar totul s-a blocat dupa interventia MAI.

________________________________________________________________________________________

Sport ProTV a stat de vorba cu Ionut Vintila, presedintele de la FC Romania, care de 8 ore sta la coada sa voteze. El e acolo de 8 ore si tot nu a avut sansa.

VEZI AICI REZULATELE ALEGERILOR SI TOATE INFORMATIILE IN TIMP REAL

"Sunt familii cu copii mici si stau la rand, nu s-a schimbat nimic. O parte dintre jucatorii de la FC Romania au venit mai de dimineata, au venit chiar de la 6.00, eu am ajuns pe la 8.15 si inca sunt la coada, cu alti baieti de la echipa (n.r.: FC Romania)"

"Aici unde sunt eu, la Consulat, cred ca este o coada de vreo 4 km, in jur de 5-6.000 de persoane. Se pare ca se va mari lungimea cozii pentru ca lumea inca vine, vine, vine... Eu cred ca va avea o reactie negativa fata de ceea ce se intampla"

Acesta este nemultumit de faptul ca votul e intarziat:

"Am inteles ca sunt mai multe urne, de la cei dinauntru, care au trecut pe acolo si am mai vorbit cu ei afara, dar se misca foarte incet, se leaga de fel de fel de chestii, motive puerile sa se mai intarzie. Probabil asteapta ora de inchidere a votarii si cei care sunt la coada vor pleca dezamagiti"

"Eu, ca persoana fizica, sunt plecat afara de 10 ani de zile si imi vad familia doar vara, in vacanta. Eu tot sper ca o sa se schimbe ceva in tara aia si ne vom intoarce acasa. Dar, dupa ce se vede aici, se pare ca sunt sanse putine", mai povesteste acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!