"Romania a trecut la un alt nivel" Mesajul lui Ciprian Marica, dupa alegerile prezidentiale. FOTO

alegeri prezidentiale 2014 Stiri
Live Blog

#YesLaVot

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Noiembrie 2014, 14:31
Data actualizarii: Luni 17 Noiembrie 2014, 14:31

Afla pe www.sport.ro reactiile din lumea sportului dupa alegerile prezidentiale!

14:30 17 Nov

Ciprian Marica a fost unul din jucatorii nationalei care i-a impins pe romani sa iasa la vot, iar acum se declara fericit. Atacantul spune ca rezultatul de aseara se leaga perfect cu victoria Romaniei de vineri contra Irlandei de Nord. 

"Dragi prieteni! Va multumesc pentru un weekend minunat! Inceput cu victoria impotriva Irlandei de Nord si continuat cu victoria impotriva tuturor celor care spuneau ca Romania nu mai are viitor!
Voi ati aratat ca are! M-am bucurat enorm sa vad ca va pasa de fratii vostri de departe care sufera printre straini pentru un drept democratic! M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa! Ca ati iesit in strada cand ati considerat ca aveti ceva de spus! Ca v-ati bucurat din suflet la anuntul rezultatului alegerilor, ca ati acceptat infrangerea cu barbatie!
Dragi prieteni, un lucru e clar : Romania a trecut la un alt nivel! Invingatorii de acum trebuie sa faca totul cu gandul la voi, fiindca ati demonstrat lumii intregi ca romanul da de pamant cu cel care nu-l respecta! Felicitari, Romania! si multumesc ca merg in strainatate, la clinica unde fac recuperarea, cu un zambet larg pe fata!
O saptamana grozava sa aveti!",
e mesajul lui Ciprian Marica de pe Facebook. 

 

13:24 17 Nov

Imagini nevazute dupa anuntarea rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Adrian Mititelu, eternul rival al autoritatilor din Craiova, a iesit in strada pentru a se bucura alaturi de oamenii stransi in oras.

Istoria conflictului dintre Adrian Mititelu si Lia Olguta Vasilescu, primarul orasului, este una mai veche, omul de afaceri fiind nemultumit de faptul ca echipa sa a fost evacuata de pe Oblemenco. De altfel, Mititelu a prostestat nu doar o data impotriva "Craiolgutei" si a faptului ca echipa a primit dreptul de a juca in esaloanele superioare, desi a fost fondata in urma cu doar doi ani.

13:16 17 Nov

Klaus Iohannis e asteptat pe National Arena, la meciul nationalei cu Danemarca. Iohannis nu si-a facut aparitia pana acum la meciuri de fotbal, in schimb adversarul sau din turul 2 a fost prezent vineri seara la partida cu Irlanda de Nord si e o prezenta constanta la partidele importante ale Stelei. Ramane de vazut daca cei doi se vor intalni marti seara. 

"Hai sa nu amestecam fotbalul cu politica. Suntem aici sa ii facem fericiti pe toti romanii. Echipa nationala e echipa tuturor, e datoria noastra sa aducem bucurie.

Daca ii face placere, cu draga inima, oricand e asteptat. Orcine castiga era asteptat cu drag la meci. Noi am participat ieri la vot, ne-am indeplinit aceasta obligatie, e un drept, ne-am exprimat parerea la vot. Ne dorim ca cei care iubesc fotbalul sa fie alaturi de noi, iar noi avem obligatia de a-i face sa ne iubeasca",
a declarat Anghel Iordanescu intr-o conferinta de presa. 

12:40 17 Nov

Romanii au iesit in numar mare la vot si si-au ales noul presedinte! S-a auzit pana in Italia de schimbarea din Romania, iar lumea fotbalului e cu ochii pe tara noastra. 

Felice Piccolo, fostul fundas al lui CFR, campion in Liga I, i-a felicitat pe romani prin intermediul Facebook. 

"II felicit pe prietenii mei romani pentru alegerea unui nou presedinte. Sper ca e un nou inceput", a spus Piccolo.

18:58 16 Nov

Respect maxim pentru vot din partea lui Mircea si a lui Nelly Lucescu. Cei doi au mers la vot aranjati ca pentru un eveniment special.

Antenorul lui Sahtior s-a schimbat special pentru vot. El a fost pe banca la un meci amical, intrerupt prea devreme. El si-a schimbat hainele pentru a merge la sectia de votare, dar si fesul pe care l-a purtat la partida amicala. :)

17:52 16 Nov

Sport ProTV ne-a spus ca nationala a mers la vot, pentru ca tricolorii sa-si aleaga si ei presedintele. Numai ca, din imaginile de la urna au lipsit doua stelisti: Keseru si Sanmartean.

Fie au intarziat si au votat mai tarziu, fie cei doi nu au dorit sa-si exercite dreptul.

16:33 16 Nov

Mircea Lucescu si Neli Lucescu au votat la Kiev la ora 16:00. Cei doi s-au imbracat special in ziua in care au spus #YesLaVot. Lucescu a avut meci amical, intrerupt din cauza unui scandal produs intre jucatori. I-a tinut apoi la antrenament, a fost si a luat pranzul si s-a dus sa voteze.

"Eu nu mai am mari emotii, sper sa fi fost de bun augur si sa vina vremuri mai frumoase si pentru Romania", a spus Mircea Lucescu. Cele mai mari emotii le-a avut sotia sa.

Diseara, la Sport ProTV 20:00 aflati ce i s-a intamplat lui Mircea Lucescu la ambasada Ucrainei cand s-a dus sa voteze.

16:24 16 Nov

Sport ProTV a stat de vorba cu Ionut Vintila, presedintele de la FC Romania, care de 8 ore sta la coada sa voteze. El e acolo de 8 ore si tot nu a avut sansa.

"Sunt familii cu copii mici si stau la rand, nu s-a schimbat nimic. O parte dintre jucatorii de la FC Romania au venit mai de dimineata, au venit chiar de la 6.00, eu am ajuns pe la 8.15 si inca sunt la coada, cu alti baieti de la echipa (n.r.: FC Romania)"

Vedeti aici experienta incredibila a fotbalistului roman care de 8 ore sta intr-o coada de 4 kilometri cu 6 ore

15:17 16 Nov

Si Ciprian Marica s-a dus la vot. "Eu am votat pentru ca imi pasa", a scris Marica pe Facebook.

 
14:42 16 Nov

Si Cornel Dinu a votat in urma cu putin timp. Vezi aici rezultatele de la alegeri.

14:23 16 Nov

Cum i-au vazut, au sarit pe ei. Jucatorii lui Iordanescu au fost asaltati la urne de fanii care au cerut sa faca autografe cu ei. Nationala ii asteapta pe suporteri de la urne in tribune. Urmeaza Romania - Danemarca, marti, 20:30, la ProTV.

14:22 16 Nov

Si Razvan Burleanu a fost la vot, alaturi de lotul nationalei Romaniei.

14:09 16 Nov

Nationala Romaniei si Anghel Iordanescu voteaza in aceste momente la o sectie din Mogosoaia. "Am votat pentru progres", a spus Anghel Iordanescu dupa ce a iesit din cabina de votare. Vezi aici rezultatele de la alegeri.

Iordanescu si jucatorii nationalei se pregatesc acum de meciul Romania - Danemarca, marti, 20:30, la ProTV.

12:46 16 Nov

Si Romeo Surdu s-a dus la vot in aceasta dimineata. In Chisinau, la sectia sa de votare, Surdu s-a trezit cu o coada uriasa. A postat aceasta fotografie pe Facebook, alaturi de mesajul: "Fratilor, noi, la Chisinau, cum sa votam?"

Vezi aici rezultatele de la alegeri.

12:28 16 Nov

Si Ilie Nastase a zis #YesLaVot in aceasta dimineata. Nastase s-a imbracat sobru pentru votul care decide viitorul presedinte al Romaniei.

"Politica, am spus de la inceput, nu ma regasesc acolo. La noi in sport, ori castigi, ori pierzi, nu exista scuze. Am votat repede, nu e lume multa, e bine."

"Daca as fi pentru o zi presedinte le-as spune romanilor sa fie mai buni unul cu celalalt", a spus Ilie Nastase pentru Sport ProTV.

11:20 16 Nov

Jucatorii romani de la FC Romania s-au prezentat in aceasta dimineata la urne. Dragos Grigore, vicepresedintele clubului romanilor din Anglia, ne-a trimis cateva imagini din capitala Angliei.

Sute de romani au format o coada destul de mare la Consulatul din Londra. Multi romani au fost prezenti la urna inca la ora 23:00, de sambata noapte.


Conform jucatorului de la FC Romania, votul merge destul de repede, fiind 7 stampile.

11:01 16 Nov

"Nu aveti, ma, stare, nu stati acasa?" Acestea au fost primele cuvinte ale lui Dumitru Dragomir, prezent in aceasta dimineata la votul pentru alegerile prezidentiale.

Fostul sef de la Liga spune ca politica il tenteaza acum mai mult decat fotbalul:

"Fotbalul e mai greu decat politica. Am fost si in politica si in fotbal, dar fotbalul e mult mai greu. Presiune extraordinara pe fotbal."

"Nu poate un om sa schimbe aceasta tara, dar omul sfinteste locul. Ma asteapta sa fie lucruri mai bine facute de acum inainte",
a spus Dumitru Dragomir pentru Sport ProTV.

Venit de la prima ora la urnele de vot, Dragomir nu a avut probleme cu coada.

"Nu am stat la coada, chiar erau trei persoane inaintea mea. Vad ca e civilizat, frumos."

"Politica facem pana murim. La fotbalul nu mai putem de la o anumita varsta. Ca sa dai din gura e cel mai usor. A promite si a iubi nu costa niciun ban. A face dragoste costa bani :)"

10:35 16 Nov

Wembley uita astazi de fotbal si este cucerit de mii de romani din Londra care spun #YesLaVot si vin sa isi aleaga presedintele Romaniei. Daca la alte sectii de votare sunt cozi si dezorganizare, in Londra, langa stadionul Wembley, la sectia de votare din Brent Civic Centre este ordine de aceasta data.

Romanii care au venit sa-si aleaga presedintele si-au trecut numele pe hartii de cateva zile si le-au pus la coada, ca ei sa nu se mai inghesuie.

Vezi AICI PE WWW.STIRILEPROTV.RO principalele informatii despre prezenta la vot si rezultatele exit-poll.

De la primele ore ale diminetii, sute de romani s-au strans langa Wembley sa voteze.

300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Institutul pentru Studiul Războiului: Rusia a obținut câştiguri teritoriale în Ucraina
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!