Campionatul Mondial al Masinilor! Dacia a lansat PATRU masini noi la Paris! Vezi galerie FOTO

Salonul Auto de la Paris 2014 Masini
Live Blog

Salonul Auto de la Paris

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2014, 18:24
Data actualizarii: Joi 02 Octombrie 2014, 18:25

Urmareste pe www.sport.ro si m.sport.ro cele mai importante lansari de la Paris, intre 2 si 4 octombrie! 

11:58 03 Oct

TT Roadster, noul Audi de TOPless.

In 2015 ar trebui sa fie lansarea masinii de serie. La Paris, nemtii au venit cu un "concept", desi masina pare ok din toate punctele de vedere pentru productie. Din ceea ce vedem in pozele astea, probabil ca masina o sa fie 99% din concept. Audi a mers si mai departe si a vorbit si despre motoarele de pe cabrio. Cel mai jos este un 2 litri diesel de 170 de cai, apoi vin bombele de 2 litri benzina cu 185 sau 310 cai (TT S). Mai ramane o singura surpriza: un RS de 350 de cai si pachetul de muschi germani e conturat perfect. PLafonul decapotabilei o sa fie din material textil (soft-top). Geneva - martie 2015 - e urmatorul salon auto mare unde o sa vedem versiunea oficiala de TT cabrio.

18:24 02 Oct

Dacia a prezentat patru masini noi la Salonul Auto de la Paris! 

Au fost expuse in premiera Lodgy si Dokker Stepway, Sandero Black Edition si Duster Air. 

 

Dacia Sandero Black

Editie limitata care vine cu cateva noutati in materie de dotari si design. Dacia Sandero Black Touch primeste accente negre, atat la exterior cat si la interior. Sunt trei versiuni de motorizare, doua benzina si un diesel, cu 75 si 90 de cai putere. Pretul porneste de 10.450 de euro. 

Lodgy/Dokker Stepway

Incercarea Dacia de a reusiscita vanzarile la cele doua vehicule comerciale s-a materializat in pachete Stepway pentru Dokker si Lodgy. Jante de 16 inci, suspensii intarite, culori noi, sistem multimedia de navigatie si motoare 1.2 benzina si 1.5 diesel sunt cele mai importante caracteristici. Pretul de pornire este de 14,200 de euro. 

 

Duster Air

La fel ca in cazul Sandero, Duster Air este o editie limitata care aduce noutati in materie de design si dotari. Designul Air este inspirat din aviatie, are jante de 16 inci din aliaj si doua variante de motoare: 1.2 litri TCe benzina cu 125 de cai si 1.5 litri dCi diesel cu 110 cai. Varianta diesel vine si cu optiune 4WD, in timp ce benzina propune doar FWD. 



Click aici pentru mai multe FOTO

17:06 02 Oct

Toyota CH-R

Nu a trecut mult de cand Toyota ne-a promis revolutia. Intai a fost cu Prius. Japonezii nu s-au lasat desi toata lumea a pus-o in topul celor mai urate masini. Au crezut atat de mult in produsul lor incat au scos si a doua generatie si au continuat. 800.000 de Toyote hibrid s-au vandut in Europa din 2000 -incoace. Nici noi n-am crezut pana nu am vazut comunicatul Toyota cu cifrele de vanzari. Aici intra si Auris, Yaris si chiar marca Lexus.

Oricum sunt multe. Si peste putin timp vor fi si mai multe pentru ca Toyota scoate un SUV mic hibrid. Probabil ca lupta din piata e clara. C-HR-ul - asa cum se numeste - trebuie sa se bata pentru clineti cu Juke, in primul rand. Multe informatii nus utn inca disponibile, nici macar dupa ce s-a lansat la Paris. E o masina de 4.3 metri lungime si Toyota incearca sa acopere cu ea mai ulte segmente, de la A la C.

Totdata, lansarea anunta o platforma noua, una complet noua pe care se vor construi si alte masini Toyota sau Lexus de-acum-incolo. Si la sistemul hibrid s-a mai umblat un pic si in comunicatul de presa scrie ca va consuma si mai putina benzina. Pentru ca e concept, ne asteptam la un model de serie in cel mult 2 ani, cine stie, poate tot aici la Paris. 

17:04 02 Oct

BMW Seria 2 Cabrio
BMW parca si-a pus in cap sa reinventeze masinile pentru clientii tineri. Din ce in ce mai tineri. Masinile arata toate foarte fresh, colorate si cu motoare puternice, dar economice. Preturile raman insa la nivelul premium. Nu gasesti inca nici un BMW sub 5 cifre. Si sincer nici nu avem cum sa speram la asa ceva cand vorbim de una din cele mai tari trei marci de top din lume.

Sa nu uitam ca BMW, Mercedes si Audi conduc vanzarile de masini adevarate pe toate continentele. Seria 2 cabrio cu plafon soft e noul pariu german cu strategia de extindere a gamei. Preturile incep de la 30.000 de euro pentru modelul 228 (240 CP) si 37.000 de euro pentru 235 (320 CP) - cea mai puternica Serie 2 decapotabila cu benzina.

Si pe masinile cabrio clientii aleg intre cutiile automate cu 8 viteze sau cele manuale, cu 6. Cel mai rapid Seria 2 cabrio face suta in 4.8 secunde. Decapotarea se face in 20 de secunde, fie ca masina e pe loc sau ca e in mers si are maximum 50 de km/h. UNele modele pot fi comandate si cu tractiune integrala (xDrive).

17:18 01 Oct

Mercedes are o multime de noutati anul acesta la Paris. Perla coroanei este noul AMG GT, monstrul de peste 600 de cai abia lansat! 

Stream-ul Mercedes incepe inca din aceasta seara, de la 21:30, dar va continua si maine, dupa ora pranzului. Tot ce se intampla la standul Mercedes poate fi vazut in playerul de mai jos. 

17:15 01 Oct

Opel aduce noua Corsa, un puternic Adam S, dar si o mare surpriza. O masina cu motor 2.0 Turbo Diesel. 

Evenimentul poate fi vazut aici, joi, de la 17:30. 

17:14 01 Oct

Hyundai vine la Paris cu noile i20 si i30, dar si cu o mare surpriza. Evenimentul de lansare poate fi urmarit LIVE aici, joi, de la ora 17:45. 

->

17:12 01 Oct

Salonul Auto de la Paris debuteaza joi, 2 octombrie, iar www.sport.ro va prezinta cele mai importante momente. 

Dacia vine cu patru noutati la Paris! Dokker si Lodgy primesc versiuni Stepway, in timp ce Sandero si Duster vin cu editii speciale pe care le vom descoperi impreuna! 

Toate numele mari din industria auto vin cu noutati la Paris! Audi, BMW, Mercedes, Ford, Opel, Renault, Fiat, Ferrari, Laborghini, Bentley, Rolls Royce si restul au anuntat noutati la Paris, cel mai important eveniment auto al finalului de an. 

300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!