Cum fura Gigi Becali la poker si barbut: metoda "ciobul", explicata de Dumitru Dragomir in cartea sa! Miza mare, pokerul a transferat si jucatori la Steaua :|

Gigi Becali Dumitru Dragomir Meciurile vietii mele Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2016, 15:13
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2016, 15:28

Fie ca vrem sau nu, pokerul face parte inclusiv din istoria recenta a clubului Steaua. In 2004, dupa un joc de poker cu Dumitru Sechelariu, Gigi Becali i-a transferat pe Lovin si Baciu la Steaua. Nu pe bani, ci pe o carte buna.

Citeste si: Golaneli ca in filmele cu gangsteri si amentari cu pistolul in mana din partea lui Dragomir! Dezvaluri in carte despre cat de "mafiot" era Ioan Becali

Citeste si: Mircea Sandu, alcoolic, Prunea facea cinste cu "curve profesioniste"! Dezvaluiri spectaculoase in cartea lui Dumitru Dragomir

Citeste si: 'Stai ca-i chem aici pe Rus si pe Ponta. Nu-ti dau mai mult de 4 milioane!" Dezvaluri bomba despre afacerea monstruoasa care a vandut drepturile TV in Liga 1

Dumitru Dragomir povesteste in cartea sa - "Meciurile vietii mele" - ca Gigi Becali avea metode ingenioase de a trisa la poker sau barbut. Era intotdeauna preocupat sa isi fure adversarul.

"M-a invitat intr-o seara la Lido sa jucam poker in doi. Dupa cateva maini, il vad ca da cartile incet si se tot uita ca inecatu' sa le desluseasca. M-am prins si l-am controlat. Avea un ciob de oglinda intre teancurile de bani si cand facea el cartile vedea intotdeauna ce am eu in mana."

"De fapt, Gigi se preta la tot felul de prostii."

"Nu stiai niciodata daca are sau nu vreo smecherie ca sa-ti ia banii..."

"Intr-o seara, dupa ce jucaseram poker si el pierduse, ne propune sa jucam un barbut. Nu se mai jucase barbut niciodata la Lido, dar au fost toti de acord sa-si incerce norocul de doua-trei ori."

"Gigi a venit cu niste zaruri facute pe "terta". Am sa explic pentru cei care nu stiu ce inseamna: zarurile sunt facute special ca pe numerele 1-2-4, care sunt perdante, suprafetele zarurilor sa fie mai late, iar pentru numerele 3-5-6 suprafetele sa fie mai inguste."

"Cui stia sa dea cu zarurile, lung si fara obstacole, ii veneau numai 3-5-6; cel care nu stia si arunca zarurile corect, nu avea nicio sansa."

"Zarurile, fiind mai late pe 1-2-4, cadeau intotdeauna pe laturile mai mari si nu pe cele inguste.", povesteste Dragomir in cartea "Meciurile vietii mele".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!