» » « «
18 mai 2012 22:12

Bornescu a ZBURAT din poarta dupa golul lui Cristescu! Cea mai tare faza la derby-ul INCENDIAR de la Cluj


	Bornescu a ZBURAT din poarta dupa golul lui Cristescu! Cea mai tare faza la derby-ul INCENDIAR de la Cluj

Doua meciuri uriase in doua zile in Liga I! Dupa Steaua - Dinamo, U - CFR e derby-ul care poate stabili castigatoarea campionatului!

► STEAUA - U CLUJ, duminica 21:00 LIVE la PRO TV! Bucurestiul petrece! Metroul circula pana la 2 dimineata, iar luni 1 iunie e zi libera! SA NE BUCURAM DE FOTBAL!

Bucurie MAXIMA pentru Bornescu in minutul 28, dupa golul lui Cristescu! Omul acuzat pentru scandalul care a oprit derby-ul acum 9 zile a innebunit la faza primului gol al meciului de pe Cluj Arena!

De aceasta data n-a mai plecat din poarta pentru o reglare de conturi cu un adversar, ci a zburat pana la peluza cealalta pentru a se bucura alaturi de colegi si suporteri!

3 comentarii
 • 19 mai 2012
  je ...asta trebuia sa fie suspendat...
 • 21 mai 2012
  jon ...pe viata.nu are ce cauta pe un teren de sport...
 • 19 mai 2012
  Brian A zburat? Mai bine...Bornescu s-a prabusit si a ars.... lol, rofl.........
 • 18 mai 2012
  fifa 2012 Te crezi bun la fotbal? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume? Cauta acum jocul pe net : Manager League. ro ....
Cinci romani pe "lista neagra" care interzice intrarea in Rusia. Primele reactii ale celor declarati indezirabili de Moscova
BRAT