15 februarie 2010 07:00 | 2 voturi | 9 comentarii
Marimea textului

30.000 de oameni au votat: Jelev de la Steaua este cel mai tare in ceafa!

Cele mai laudate transferuri ale iernii din Liga I sunt din Bulgaria!

30.000 de oameni au votat: Jelev de la Steaua este cel mai tare in ceafa!

Steaua l-a luat pe Jelev. El e si singurul bulgar vorbitor de romana, a invatat-o la Galati. Vasluiul si-a tras din Bulgaria un om de nationala - Milanov are 14 selectii.

Nici Mititelu nu s-a lasat, le-a intrecut pe Steaua si Vaslui. L-a transferat pe simbolul lui TSKA Sofia, Iliev, care are mai multe meciuri la nationala decat Jelev si Milanov.

Bulgarul Craiovei a ramas in istorie - a dat golul victoriei pe Anfield, la o luna dupa ce Liverpool castigase Liga Campionilor in 2005.

Aproape 30.000 de oameni au votat pe www.sport.ro si au decis ca bulgarul Stelei, Jelev este cel mai tare in ceafa cu un procent de 51%. Ioan Andone este si el preferatul fanilor, care l-au votat in proportie de 25%, in timp ce Milanov de la Vaslui inchieie podiumul cu 11 procente.

Citeste despre: Steaua, Universitatea Craiova

Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• Mihailovic19 .
    15 februarie 2010
    0+ 0-
    cel mai tare in ceafa =)))
    Raspunde »
  • al3x
    15 februarie 2010
    0+ 0-
    Poate cel mai tare in ceafa este,dar la fotbal Iliev si Milanov sunt cu mult peste el.Ce bine ca a refuzat Craiova ca acum a venit Iliev care e cu 2 clase peste Jelev.
    Raspunde »
  • stefanell
    15 februarie 2010
    0+ 0-
    plictisit la maxim? m o t o t o l . r o

Raspunde »
  • claudiu loghin
    15 februarie 2010
    0+ 0-
    pai mi se pare normal ca a iesit pe primul loc jelev la cest capitol...la cari fani ai stelei sunt in tara...io sincer nu am votat chiar daca sunt stelist...jelev nu mi se pare a fi o varianta buna pt inlocuirea lui ghionea

Raspunde »
  • Alin
    15 februarie 2010
    0+ 0-
    14388 oi voteaza cel mai panarama fundas
    Raspunde »
  • . SeeB
    15 februarie 2010
    0+ 0-
  • Ionut
    15 februarie 2010
    1+ 0-
    Imbracaminteee casual si sport, tricoouri nike 50 ron, bluzzee adidas masuri mari 60 ron, geccii casual 60 ron, geccii nike de iarna 70 ron, cei interesati ma pot contacta la idnenicshop
    Raspunde »
  • gabi
    15 februarie 2010
    0+ 0-
    penibil jelev.penibili conducatorii stelei.penibili toti cei 14000 de ratati,becalioti,suptani care au votat pentru jelev.

VINDE PLEACA MORI IN MORTZII MA.TII!!!
    Raspunde »
  • unu
    15 februarie 2010
    1+ 0-
    jucator de ***, site de ***..... vorbim de Jelev de parca am vorbi de Puyol
    Raspunde »

Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 27 May 2012, 18:00
    Stiri Sport.ro (DIRECT)
  • 27 May 2012, 19:00
    Local Kombat Daniel Ghita - Brian  Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
  • 27 May 2012, 20:00
    Spargatorii de ris (PREMIERA)
Vezi tot programul »