28 mai 2012 23:13

Cele TREI momente naucitoare din meciul lui Ghita de la K1 Madrid: In cateva secunde si-a terminat adversarul! VIDEO exclusiv:

Ghita a facut senzatie in gala K1 de la Madrid. Si-a nimicit adversarul cu niste serii senzationale si a aratat ca este gata pentru o performanta mare in acest an. Romanul este favorit sa castige titlul mondial in K1 alaturi de Badr Hari.

Marti, 21 noiembrie, in direct la PRO TV: Sevilla - Liverpool in UEFA Champions League! Bucurati-va de fotbal!

La Madrid, Ghita a reusit al saselea knock out la rand. Romanul a fost aproape sa-l termine pe olandezul Roche in doar cateva secunde.

In repriza a doua, antrenorii l-au scutit de chinuri pe olandezul care nu mai fusese facut knock out niciodata. I-au aruncat prosopul in brate. Romanii din Spania au venit sa-i faca galerie lui Ghita la Madrid.

Gala K1 de la Madrid in care au mai luptat Mirko Cro Cop si Badr Hari poate fi vazut INTEGRAL pe Voyo. Icearca GRATUIT

FULLSCREEN
Cele TREI momente naucitoare din meciul lui Ghita de la K1 Madrid: In cateva secunde si-a terminat adversarul! VIDEO exclusiv:
 • /
Citeste si:
5 comentarii
 • 29 mai 2012
  ware ar fi minunat ca Daniel sa fie campion mondial K1...
 • 29 mai 2012
  RAzvan Am fost si eu la gala de la madrid si am purtat cu mandrie tricoloru si l-am incurajat pe ghita, el la sfarsit mia multumit personal, fin un mare campions. Sper sa castige piramira de pe 8 septembrie de la new york....
 • 29 mai 2012
  Marian Daniel, iti multumesc ca tii steagul sus! suntem mandri de tine romanule, cand intri in ring ESTI ROMANIA!...
 • 29 mai 2012
  sergiu /2012/05/k-1-madrid-2012-complete-highlights-full-fights/...
 • 28 mai 2012
  dddsa ala s-a trezit cu prosopul in mana:))...
BRAT