Ei sunt cei mai TALENTATI 10 sportivi din lume in 2010!

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2010, 10:30
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2010, 11:02

Intr-un an dominat de dezvaluirile Wikileaks si primul campionat mondial de fotbal pe taram african, Gazzetta dello Sport a dezvaluit si care sunt tinerele talente din sport care s-au remarcat in 2010.

1. Matteo Manassero (Italia) - 17 ani, golf. A devenit cel mai tanar castigator din istorie al European Tour. Este numit de presa internationala "The Italian Sensation".

2. Marc Marquez. (Spania) - 17 ani, MOTO GP. Si-a adjudecat titlul mondial la categoria 125 cc completand tripleta cu Elias si Lorenzo.

3. Ricky Rubio (Spania) - 20 de ani, baschet. A castigat Euroliga cu Barcelona.

4. Pedro (Spania) - 23 de ani, fotbal. A explodat sub comanda lui Guardiola la Barcelona, iar acum are clauza de reziliere de 90 de milioane de euro.

5. Mesut Ozil (Germania) - 22 de ani, fotbal. A fost una dintre revelatiile de la CM din Africa de Sud, fapt care i-a adus transferul la Real Madrid.

6. Thomas Muller (Germania) - 21 de ani, fotbal. La fel ca si Ozil s-a remarcat la CM din Africa de Sud.

7. Javier Hernandez (Mexic) - 22 de ani, fotbal. A devenit una dintre principalele piese de la Manchester United, alaturi de Rooney

8. Gareth Bale (Marea Britanie) - 21 de ani, fotbal. Este noua senzatie din Europa dorit de marile cluburi dupa ce s-a remarcat in Champions League cu Tottenham.

9. John Wall (SUA) - 20 de ani, baschet. Este vedeta Sports Illustrated in ianuarie 2010 pentru ca la varsta sa a doborat mai multe recorduri in NBA.

10. Mario Balotelli (Italia)
- 20 ani, fotbal. Bad Mario a facut multa valva in Italia, iar acum la City. A castigat premiul Golden Boy

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!