Wrestling

Primul fotbalist care a primit un contract de wrestler: "M-au sunat si ma tenteaza! Nu o sa fac pe mine!" Acum 2 ani il voia Real

Nemtii de la Bild vin cu o dezvaluire de senzatie - Tim Wiese a fost contactat de catre cei din WWE!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 13:50
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 13:49

Fostul portar al nationalei Germaniei, Tim Wiese, dezvaluie intr-un interviu pentru Bild ca a fost contactat de catre WWE, cea mai mare companie de wrestling din lume! La 32 de ani, Wiese se poate reprofila - ar fi primul fotbalist profesionist care devine wrestler profesionist!

Ramas fara contract dupa despartirea de Hoffenheim, Wiese s-a schimbat radical, antrenamentele la sala facandu-l sa ajunga la 115 kilograme la 1.93m! Astfel, jucatorul pe care Mourinho il dorea la Real in urma cu cativa ani, a fost remarcat de catre cei din WWE! Acestia i-au propus sa se alature NXT-ului, teritoriu de dezvoltare al WWE-ului unde sunt pregatite viitoarele staruri ale companiei.

"Am fost ofertat oficial de catre WWE. Era vorba despre posibilitatea sa lupt ca wrestler. Voi asculta ce imi spun. Nu o sa fac pe mine! De ce sa spun imediat nu? Wrestlingul este foarte popular, mai ales in Statele Unite. Ma voi uita alaturi de agentul meu peste oferta saptamana viitoare" le-a spus Wiese celor de la Bild.

Daca va accepta, Wiese va sta probabil in jur de 1 an in teritoriu de dezvoltare pana sa fie promovat in show-urile televizate.

Modifică setările cookies