Felix Baumgartner, salt in Romania! Cu ce l-a convins Mihaela Radulescu sa vina la Bucuresti!

Autor: Sport.ro
Joi 09 Aprilie 2015, 10:21

	Felix Baumgartner, salt in Romania! Cu ce l-a convins Mihaela Radulescu sa vina la Bucuresti!

Wings For Life, ultra-maratonul de la Bucuresti, din 3 mai e IN DIRECT la Sport.ro de la 14:00! Cursa Ingerilor. Pe Aripi, Fiti gata, Start! Alergam pentru cei care nu pot!

Omul care a depasit viteza sunetului va conduce masina oficiala de finis la Wings for Life World Run Bucuresti.

Neinfricatul Felix Baumgartner, asul din Formula 1 David Coulthard, campionul de la Paris-Dakar Marc Coma si motociclistul Ricky Johnson se vor numara printre cei 35 de soferi ai Masinilor Oficiale de Finis de la a doua editie Wings for Life World Run, pe 3 mai 2015.

Felix Baumgartner isi seteaza constant noi limite. In 2012 a facut istorie, in cadrul Red Bull Stratos, efectuand o saritura de la 39 km inaltime, atingand 1,342.8 km/h in cele 4 minute si 22 de secunde in cadere libera. Daca deja ai ajuns in Stratosfera si ai fost cel mai rapid om de pe planeta, care ar putea fi urmatoarea provocare? In 2014 a participat la cursa de 24 de ore de la Nürburgring, in calitate de pilot, unde a ocupat locul 9, iar in 2015 a participat la cursa Bathurst de 12 ore din Australia, ocupand aceeasi pozitie.

“Ma bucur ca pot fi parte din acest fenomen global – Wings for Life World Run – un proiect minunat, cu o cauza nobila in spate. Mii de oameni vor alerga simultan, in 35 de locatii, pentru cei care nu pot. Voi conduce Masina Oficiala de Finis in Romania si credeti-ma ca va fi o adevarata provocare pentru mine – dupa ce am fost cel mai rapid om de pe planeta, acum va trebui sa fiu printre cei mai lenti… Voi conduce masina cu 15 km/h si nu voi atinge mai mult de 35 km/h pe parcursul traseului. Fiti atenti, va urmaresc!”, a spus Felix.

Cea de a doua Masina Oficiala de Finis va fi condusa de Costin Giurgea. De doi ani incoace, ne prezinta ultimele noutati din industria auto, alaturi de Tudor Bratu in emisiunea “Masini cu Giurgea si Bratu”. Chiar daca si el este obisnuit mai degraba sa testeze limitele superioare ale unei masini, acum va avea parte de o experienta opusa. Tudor Bratu a decis sa alerge pentru cei care nu pot. Sa vedem la ce kilometru il va prinde colegul Giurgea.

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies