EXCLUSIV! CRIZA CAPITALA! Avem finala europeana, dar nu avem sala! Povestea din ABSURDISTAN continua pentru Bucuresti

CSM Bucuresti Volei
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2016, 15:08
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2016, 16:07

Din subsolul unui mall, CSM Bucuresti a obtinut calificarea intr-o finala de cupa europeana. Acum nu stie unde va juca.

Echipa de volei CSM Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Challenge dupa ce a invins duminica seara detinatoarea trofeului, Bursa BBSK. In finala, CSM va da peste Trabzon, doar ca nu au unde sa joace.

Sala din subsolul unui Mall din Capitala unde s-a jucat semifinala nu este omologata pentru finala si are doar 600 de locuri. Cum Sala Polivalenta din Bucuresti este blocata de meciul fetelor de la handbal care vor juca in sferturile Ligii Campionilor si de o competitie de dans, singura solutie pentru echipa de volei este sala Dinamo. Si aici revenim la ISU...

La fel cum Arena Nationala a fost inchisa (pana astazi) din cauza acoperisului, nici Sala Dinamo nu are aviz ISU, astfel ca Bucurestiul se trezeste din nou intr-un blocaj fara explicatie. O constructie noua este imposibil de a fi data 100% in folosire din cauza birocratiei. Sala Dinamo organizeaza totusi meciuri, dar fara spectatori.

CSM Bucuresti trebuie sa anunte oficial catre CEV locatia unde va organiza meciul cu Trabzon din Cupa Challenge pana marti seara la 23:59.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!