Virale

VIDEO FABULOS | Cristiano Ronaldo, in ringul de wrestling cu The Rock :) Cum s-a terminat meciul

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Februarie 2015, 14:08
Data actualizarii: Joi 26 Februarie 2015, 23:16

Cristiano Ronaldo s-a despartit la inceputul anului de frumoasa rusoaica Irina Shayk, dupa mai multi ani de relatie, iar gurile rele au pus acest lucru si pe seama colaborarii pe care ea a avut-o cu The Rock, in filmul Hercules.

Cristiano Ronaldo si Irina Shayk s-au despartit la inceputul anului dupa o poveste de iubire care a tinut o perioada destul de lunga.

Tabloidele din intreaga lume au speculat pe seama motivelor care au dus la despartire, unele vorbind despre faptul ca fotbalistul a calcat stramb, in timp ce altele au lasat de inteles ca Irina l-ar fi inselat.

Mai mult, unele voci au spus chiar ca Irina Shayk ar fi trait o poveste de dragoste cu actorul Dwayne "The Rock" Johnson, dupa ce l-a cunoscut pe acesta pe platourile de filmare ale filmului Hercules.

Nici Irina, nici The Rock nu au comentat speculatiile, dar fanii continua sa se amuze pe seama acestora si sunt siguri ca actorul a reusit sa-i fure iubita Balonului de Aur.

Un amator de wrestling a creat chiar o animatie care ii intruchipeaza pe Ronaldo si The Rock luptandu-se pentru Irina Shayk in ringul de wrestling. La prima vedere, Ronaldo pare victima sigura, dar acesta da dovada ca se pricepe si la bataie :)

Modifică setările cookies