cerb sageata Virale

VIDEO Asta inseamna sa ai 7 vieti! CERBUL care traieste cu o SAGEATA infipta in cap. Nimeni nu vrea sa i-o scoata

O fotografie induiosatoare face ocolul lumii, un cerb supravietuind miraculos chiar daca a fost vanat cu o sageata care i s-a infipt in cap.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 13:15
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 13:19

Specializata pe fotografierea animalelor salbatice, canadianca Lee-Anne Carver a observat in ultimii ani in apropierea casei sale un cerb cu coada alba cu care s-a "imprietenit" si pe care l-a numit Carrot (morcov). "E foarte bland si afectuos", spunea Lee-Anne inainte sa primeasca o veste trista.

Astfel, zilele trecute, ea a fost anuntata de sot ca respectivul cerb a aparut din nou, insa de aceasta data cu o sageata infipta in zona capului, ca urmare a unei vanatori neizbutite. Cand l-a vazut, Lee-Anne a ramas socata sa vada ca cerbul se comporta absolut normal.

Oficialitatile locale i-au promis femeii ca nu-l vor eutanasia pe animal, in timp ce doctorii veterinari au precizat ca îndepărtarea săgeții poate fi mai degraba dăunătoare decât utilă, extragerea acesteia putand duce la infecție. Exista totusi speranta că, dacă vindecarea va decurge normal, săgeata va iesi in cele din urma singura din corpul cerbului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies