GALERIE FOTO Un fost jucător de la Napoli și Galatasaray, dat de gol de fosta soție: „Sex înaintea partidelor? Mulți aleg s-o facă singuri!”

Erjona Sulejmani Blerim Dzemaili FC Zurich Galatasaray Napoli Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 19:50
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 20:01

Erjona Sulejmani a spus tot într-un live pe Instagram. 

Erjona Sulejmani (33 ani) este fosta soție a lui Blerim Dzemaili (36 ani), proaspătul campion al Elveției cu FC Zurich. Însă, de la despărțirea de mijlocașul central, fosta parteneră a acestuia a ajuns influencer pe rețelele de social media. Modelul din Albania a adunat o comunitate de peste 314 000 de urmăritori pe Instagram, unde-și delectează fanii cu fotografii sexy. 

Într-un live pe Instagram, Erjona Sulejmani a fost întrebată dacă fostul ei soț era adeptul sexului înainte de meciuri. Modelul a răspuns tranșant și a replicat că fotbaliștii au alte gânduri înaintea partidelor.  

„Sex înaintea partidelor? Dar jucătorii nu sunt mari amatori. Mulți aleg s-o facă singuri. Eu nu visam, de fapt, să mă mărit cu un fotbalist, mai degrabă îi alungam. Soția de fotbalist e ca într-o cușcă de aur”, a dezvăluit Erjona Sulejmani într-un live pe Instagram.  

Modelul a mai fost chestionat de internauți cu privire la situația sa amoroasă. Erjona Sulejmani a mărturisit că, deocamdată, este singură și nu simte nevoia de o prezență masculină. 

„Dacă voi întâlni pe cineva care va adăuga ceva adevărat vieții mele, atunci poate că îl voi lua în considerație, altfel mă simt bine așa”, a precizat fosta soție a lui Blerim Dzemaili.

Blerim Dzemaili a început fotbalul la FC Zurich. Iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Torino, Parma, Napoli, Galatasaray, Genoa, Bologna și Montreal Impact.

Mijlocașul central are în palmares are două Cupe ale Italiei, cu Napoli, un campionat, o Cupă și o Supercupă a Turciei, cu Galatasaray, și trei titluri și o Cupă a Elveției cu FC Zurich. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!