Transformarea care a impresionat o lume intreaga! A supravietuit cancerului si s-a transformat in pachet de muschi! Cum arata acum: VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 26 Ianuarie 2014, 10:26

► Astazi alegem Balonul de Aur si-n skandenberg! Ceremonia Mainilor Rupte In Direct incepe la 21:45 la Sport.ro! Prezenta obligatorie!

Iata un caz cu adevarat emotionant si impresionant. Zach Zeiler a trecut prin clipe groaznice in copilarie, supravietuind cancerului pe cand avea doar 15 ani! Dupa ce a trecut peste aceasta grea incerca, a descoperit culturismul si a inceput sa se antreneze din greu!

La 19 ani, schimbarea era deja una uluitoare!

"M-am transformat in 3 ani dintr-un copil care avea cancer si am ajuns sa am fizicul visurilor mele. Am fost si mereu voi fi 100% natural, asta insemnand ca nu am luat niciodata medicamente, steroizi sau testosteron. Nu concurez momentan la show-uri de bodybuilding, dar mi-ar placea intr-o zi. Sper ca asta va aduce motivatie, dar sper sa reprezint si valoarea pe care o are viata. Sper sa ii ajut pe ceilalti sa-si realizeze potentialul" scrie acesta pe canalul de Youtube.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies