S-a răzbunat pe Alexis Sanchez! Mesajul incendiar al fostei sale iubite, după ce Real a învins-o pe Manchester City

Real Madrid Alexis Sanchez Mirtha Sosa Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 10:32
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 10:43

Victoria Realului a încântat-o pe Mirtha Sosa.

Real Madrid a fost protagonista unei reveniri senzaționale pe Santiago Bernabeu. Învinși cu 3-4 de către Manchester City în prima manșă din semifinalele UEFA Champions League, englezii au lovit primii, în minutul 73, prin Mahrez. Doar că Real, la primele șuturi pe poarta lui Ederson, în minutul 90 și 90+1, a izbutit să ducă meciul în prelungiri, unde a mai marcat o dată prin Benzema. 

Victoria madrilenilor a fost savurată din plin de către Mirtha Sosa, tânăra din Paraguay care a ajuns celebră în urma relației cu Alexis Sanchez. Iar triumful Realului a fost prilejul perfect ca Mirtha Sosa să posteze o fotografie incendiară pe Instagram, în care l-a tachinat pe fostul fotbalist al Barcelonei. 

Mirtha Sosa, acuze către Alexis Sanches: „Mi-am dat seama că era un prefăcut!”

„În acea perioadă, înainte să-l cunosc pe el, voiam să mă sinucid. Alexis m-a ajutat mult. M-a sprijinit psihic, de aceea îi sunt recunoscătoare.

Am aflat că vorbea cu mai multe femei în același timp. Mi-am dat seama că era un prefăcut. A început să mă sune foarte des. Dorea să știe tot ce fac, să mă controleze. Mi-a făcut viața un calvar, ajunsesem să trăiesc doar pentru el. M-am îndrăgostit de Alexis, dar el m-a făcut să sufăr foarte mult”, a declarat Mirtha Sosa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!