S-a mai nascut o STEA! Fiica de 16 ani a unor actori URIASI a intrat in lumea modei si i-a lasat pe toti MASCA. Ea e fotomodelul viitorului?

S-a mai nascut o STEA! Fiica de 16 ani a unor actori URIASI a intrat in lumea modei si i-a lasat pe toti MASCA. Ea e fotomodelul viitorului?

Adolescenta Sami Sheen poarta un nume celebru la Hollywood si a mostenit frumusetea rapitoare a mamei sale.

Vom mai auzi cu siguranta de tanara de 16 ani care e rodul unuia dintre cele mai mediatizate cupluri de vedete care au existat de-a lungul timpului, actorii Charlie Sheen si Denise Richards. Chiar daca acestia s-au despartit in 2006, dupa o casnicie de numai 4 ani, in urma lor au ramas doua fete, iar una dintre acestea este Sami.

Cum mama sa a stralucit pe platourile de filmare, dar si pe catwalk, ca model, Sami Sheen promite din plin sa-i calce pe urme. Zilele trecute, ea avut ocazia unei prime sesiuni foto profesioniste si n-a dezamagit deloc, din contra. Pe plajele din Malibu, California, Sami a fost incantatoare, demonstrand o naturalete care se intalneste rar la varsta sa.

"Ea era mereu interesata atunci cand eu aveam de facut sedinte foto, asa ca a avut multe stagii de internship alaturi de mine. Eu i-am spus ca nu exista granatii in acest job si ca trebuie doar sa se bucure de fiecare clipa", a declarat recent mama lui Sami, Denise Richards, acum in varsta de 49 de ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT