Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Anamaria Prodan Reghecampf Catalin Maruta Universitatea Craiova Virale

VIDEO Reghecampf, șantajat de Anamaria Prodan: „Erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat. Nu trebuie să fac asta!”

Laurențiu Reghecampf, despre momentul pe care îl regretă în relația cu Anamaria Prodan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 23:18
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 23:35

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, iar după cum evoluează declarațiile dintre cei doi, acesta nu va fi unul pașnic. 

Antrenorul Universității Craiova a fost acuzat de fosta sa parteneră de infidelitate și i se reproșează că își neglijează copilul comun, Laurențiu Reghecampf Jr, în vârstă de 13 ani. Iar după atâtea luni în care a încasat invinuirile Aneimaria Prodan, acesta s-a hotărât să vorbească. 

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a relatat episodul în care și-a reînnoit jurămintele cu impresarul FIFA, în vara lui 2021, cu toată că cei doi nu mai formau un cuplu, după cum susține tehnicianul. 

Reghecampf: „Ana a făcut pemeditat asta, ca să mă aibă la mână”

„M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Lângă mine în pat erau toți copiii: 'Hai, ce facem? Unde mergem?'. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar totul era pregătit când am venit eu. 

I-am zis Anei că nu e normal. 'Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii... Nu simt lucrul ăsta'. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum, ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec.

Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit, recunosc”, a spus Laurențiu Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!