Pustiul "de gheata" care a TOPIT internetul! Povestea INCREDIBILA din spatele acestei imagini
Joi 11 Ianuarie 2018, 20:28

Pustiul "de gheata" care a TOPIT internetul! Povestea INCREDIBILA din spatele acestei imagini

Imaginea inceputului de an vine din China! 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

China e una din tarile cu cele mai mari cresteri economice, insa in continuare o mare parte din tara traieste in saracie.

Imaginea unui mic elev din China a devenit virala saptamana aceasta, dupa ce pustiul a ajuns aproape inghetat la scoala. El merge in fiecare dimineata pe jos cate 4,5 km alaturi de sora lui in temperaturi ce ating si -10 grade.

Desi scoala primara la care invata ii ofera micul dejun si masa de pranz, clasele nu sunt incalzite. Pustiul traieste cu sora lui si cu bunica, deoarece parintii s-au mutat la oras pentru locuri de munca mai bune. In timp ce tatal sau vine acasa la 4-5 luni cu putinii bani pe care ii castiga, mama lui nu a mai dat niciun semn de mai bine de un an de zile.

Luni dimineata, pustiul a crezut ca va fi o zi frumoasa afara si a venit imbracat doar cu o bluza si o jacheta. Cand a inrtrat in clasa, era aproape inghetat.

Wang Fuman are 8 ani, dar nu se plange de conditiile in care trebuie sa invete. "E foarte frig, dar nu e asa rau. De Anul Nou mi-am propus sa invat mai bine si sa muncesc pentru a face rost de medicamente pentru bunica mea", a povestit el presei din China.

Dupa ce imaginile au devenit virale, scoala la care invata Wang a primit 20 de radiatoare pentru incalzire si peste 100 de haine groase.

Directorul institutiei a promis ca va incerca sa rezolve problemele copiilor care vin din satele alaturate pentru studii si problema incalzirii din clase.

Sursa: South China Morning Post FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
Citeste si:

#Wang Fuman

#Ice Boy

9 comentarii
 • 12 2018
  Rodik Sofia are dreptate, miliardarii și milionarii Terrei sunt de fapt "maimuțoi", iar acești copii sunt ai lui Dumnezeu!! Sunt făcuți să rabde ????, dar până când??...
 • 12 2018
  Sami e valabil regula cu un copil dar trebuia data acum 20 ani..acum sunt 1,5 miliarde......
 • 12 2018
  george Nu mai stiu exact. Dar nu era la ei regula aia cu un singur copil la parinti ? Copilul asta are si o sora........
 • 12 2018
  ovi Iar colegii lui de clasa rad de el.priviti doar fotografia...
 • 12 2018
  Dani În România ca acești copii sunt 5 milioane...
 • 12 2018
  123131 Un copil la varsta lui nu ar trebui sa aibe mainele in felul acesta !...
 • 11 2018
  sofia Stiati ca China e tara cu cei mai multi miliardari din lume...? Ca sa nu mai spun milionari! Poza asta spune tot despre societatea umana, indiferent de cultura si tara... Suntem o scursura de specie! Pt. simplul fapt ca suntem in halul asta cred ca ne tragem din maimutze, pt. ca nu se poate ca Dumnezeu sa ne fi creat atit de josnici! Si mai e ceva trist in poza sta: copii din spate care rid cu gura pina la urechi- urmatoare geaneratie de imbecili!...
 • 11 2018
  Mariusz 87 Imi e mila de ei...saracii...si noi ne plangem de multe ori de niste nimicuri...dar sunt altii cu mult mai multe probleme ca noi......
 • 11 2018
  Ion Și la noi e rău ,da la ăștiaaa.... .Ce-i viața asta ?...
Departamentul american de Stat, raport despre România. Concluzii despre corupție și justiție
BRAT