Wang Fuman Ice Boy Virale

Pustiul "de gheata" care a TOPIT internetul! Povestea INCREDIBILA din spatele acestei imagini

Imaginea inceputului de an vine din China! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Ianuarie 2018, 20:28
Data actualizarii: Joi 11 Ianuarie 2018, 20:30

China e una din tarile cu cele mai mari cresteri economice, insa in continuare o mare parte din tara traieste in saracie.

Imaginea unui mic elev din China a devenit virala saptamana aceasta, dupa ce pustiul a ajuns aproape inghetat la scoala. El merge in fiecare dimineata pe jos cate 4,5 km alaturi de sora lui in temperaturi ce ating si -10 grade.

Desi scoala primara la care invata ii ofera micul dejun si masa de pranz, clasele nu sunt incalzite. Pustiul traieste cu sora lui si cu bunica, deoarece parintii s-au mutat la oras pentru locuri de munca mai bune. In timp ce tatal sau vine acasa la 4-5 luni cu putinii bani pe care ii castiga, mama lui nu a mai dat niciun semn de mai bine de un an de zile.

Luni dimineata, pustiul a crezut ca va fi o zi frumoasa afara si a venit imbracat doar cu o bluza si o jacheta. Cand a inrtrat in clasa, era aproape inghetat.

Wang Fuman are 8 ani, dar nu se plange de conditiile in care trebuie sa invete. "E foarte frig, dar nu e asa rau. De Anul Nou mi-am propus sa invat mai bine si sa muncesc pentru a face rost de medicamente pentru bunica mea", a povestit el presei din China.

Dupa ce imaginile au devenit virale, scoala la care invata Wang a primit 20 de radiatoare pentru incalzire si peste 100 de haine groase.

Directorul institutiei a promis ca va incerca sa rezolve problemele copiilor care vin din satele alaturate pentru studii si problema incalzirii din clase.

Sursa: South China Morning Post 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!