Nepotul lui Hitler a fost gasit dupa zeci de ani in SUA! Numele sau mijlociu e ADOLF si spune ca Trump e un mincinos! FOTO

Nepotul lui Hitler a fost gasit dupa zeci de ani in SUA! Numele sau mijlociu e ADOLF si spune ca Trump e un mincinos! FOTO

Nemtii au reusit sa dea in sfarsit de singurul urmas in viata al lui Hitler. 

Stranepotul lui Hitler a acordat primul interviu dupa zeci de ani in care a stat ascuns. Numele lui este Alexander Stuart-Houston si locuieste in Patchogue, Long Island, statul New York.

Alexander Stuart-Houston este stranepotul lui Adolf Hitler, insa familia lui si-a schimbat numele de familie la finalul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Alexander si fratii sai, Brian si Louis, au refuzat sa apara in presa si s-au ascuns timp de zeci de ani in SUA.

La 68 de ani, Alexander a decis sa vorbeasca cu un reporter de la ziarul Bild din Germania.

Alexander a marturisit ca numele sau mijlociu este chiar Adolf, este republican si a votat cu Donald Trump, iar din Germania o simpatizeaza pe Angela Merkel.

"Nu pot sa spun ca il admir pe Donald Trump, nu e intre favoritii mei. Unele lucruri pe care le spune sunt ok, dar maniera in care o face ma enerveaza. Si nu imi plac mincinosii. Eu am votat mereu persoana care face treaba cea mai buna. Imi place de Angela Merkel, e buna. Pare o persoana inteligenta si desteapta si spune ca face ceea ce trebuie atunci cand e intrebata de situatia refugiatilor.", a spus nepotul lui Hitler.

Tatal sau, William Patrick Hitler, s-a mutat in SUA si a luptat impotriva unchiului sau pentru armata americana. Dupa razboi, familia si-a schimbat numele din Hitler in Hiller, si mai tarziu in Stuart-Houston.

Tatal lui William era fratele vitreg al lui Adolf Hitler, Alois Hitler, nascut in Liverpool in 1911 dintr-o mama irlandeza.

A plecat din Anglia in Gernania in 1930, acolo unde s-a devenit membru al partidului national socialist si a lucrat la o banca din Berlin.

El i-a cerut lui Adolf Hitler permisiunea de a-si schimba locul de munca, lucru refuzat de Adolf Hitler, care se temea ca va fi acuzat de favoritism. Nemultumit de raspunsul unchiului sau, William a plecat in SUA, iar acolo s-a inrolat in marina americana si a ajuns sa lupte impotriva regimului nazist condus de unchiul sau! 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies