Mauro Icardi Wanda Nara Virale

GALERIE FOTO Mauro Icardi a „faultat-o” pe Wanda Nara cu 1 milion de euro! Conflictul dintre cei doi e departe de a se încheia 

Mauro Icardi i-a blocat Wandei Nara accesul la 1 milion de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 15:00
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 15:02

În ultimul an, Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icoardi (29 ani) s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri, de fiecare dată cu scandal public. Însă în luna septembrie, Wanda Nara a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că s-a separat definitiv de jucătorul împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray. 

Wanda Nara a pierdut bonusul de 1 milion de euro 

Proaspăt transferat la Galatasaray, Wanda Nara trebuia să beneficieze de 1 milion de euro pentru că l-a adus pe vârful argentinian la clubul din Istanbul. Numai că, potrivit losandes.com, Icardi și-a concedia fosta parteneră din a-l impresaria, așa că Wanda Nara nu a mai încasat bonusul de instalare din partea turcilor. 

  • Wanda Nara și Mauro Icardi

Potrivit aceleiași surse, jucătorul ar fi insistat la conducerea lui Galatasaray să blocheze plata către, încă actuala sa soție, pe motiv că nu-l mai reprezintă. 

Wanda Nara, în pat alături de alt bărbat 

Agentul a fost în Argentina în ultima lună, acolo unde a fost surprinsă în prezența rapper-ului L-Gante (22 ani). S-a scris inițial că Wabda Nara s-a folosit de cântăreț pentru a-și promova brand-ul de articole sportive, însă a și filmat alături de el pentru un clip pe care tocmai l-a lansat. 

Icardi a reacționat când au apărut imagini cu Wanda sărutându-se în club: „E numai publicitate! Au fost și alte forme de publicitate. Cred că nu este cea mai potrivită pentru brand-ul ei, numele ei, pentru ce am construit timp de 10 ani”, a declarat Mauro Icardi, potrivit Marca. 

Între timp, L-Gante și-a lansat clipul piesei „El Ultimo Romantico” (n.r. Ultimul Romantic) în care apare alături de Wanda, iar ipostazele celor doi sunt extrem de fierbinți. Agentul apare în pat cu rapper-ul, lăsând loc imaginației. Din secvențele din clip pare că relația celor doi este una solidă. 

Modifică setările cookies