Mafiotul jucat de Johnny Depp in "Black Mass" a fost asasinat la 89 de ani! Legatura care i-a fost fatala

Mafiotul jucat de Johnny Depp in "Black Mass" a fost asasinat la 89 de ani! Legatura care i-a fost fatala

"Whitey" Bulger a terorizat orasul Boston in anii sai de glorie.

James Bulger, poreclit "Whitey", a fost unul dintre cei mai periculosi lideri ai Mafiei din Boston in anii '70 si '80. Acesta are o serie incredibila de asasinate la activ, pentru care a fost pe lista FBI timp de 16 ani.

Ieri, Bulger a fost asasinat in inchisoare, dupa ce a fost transferat la un nou penitenciar de maxima securitate. Desi initial parea ca a fost o crima "obisnuita" in inchisoare, se pare ca Bulger a fost asteptat si asasinat la doar cateva ore de cand a fost transferat.

In penitenciarul de la Bruceton Mills se afla un alt fost lider al Mafiei Irlandeze din aceeasi perioada, Paul Weadick. Acesta a fost chiar partener de afaceri cu Bulger in anii '80, iar acesta se pare ca este si motivul pentru care Weadick a pus ca Bulger sa fie asasinat.

Whitey a fost un mare mafiot dar un si mai mare informator al FBI in perioada sa de glorie, lucrand cu acestia sa scoata din "piata" mai multi rivali dar si parteneri de afaceri. 

Primele informatii spun ca Weadick s-a razbunat pe Bulger pentru mai multe crime pe care acesta le-ar fi "turnat" la FBI in perioada in care cei doi erau parteneri de "afaceri".

VIDEO PROTVPLUS.RO

CMBSU a prelungit măsurile pentru Capitală. În vinerea de Florii magazinele vor fi deschise până la ora 20.00
BRAT
Modifică setările cookies