INCREDIBIL! Doctorii au fost socati dupa o radiografie: "Este o COMOARA!" Metoda este folosita de mii de sportivi din toata lumea

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 17:29

	INCREDIBIL! Doctorii au fost socati dupa o radiografie: "Este o COMOARA!" Metoda este folosita de mii de sportivi din toata lumea

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

O femeie din Coreea de Sud, in varsta de 65 de ani, a fost pusa de catre medici sa isi faca o radiografie a genunchilor.

Aceasta sufera de artrita acuta si are dureri de ani de zile, nereusind sa rezolve nimic cu medicamentele prescrise de doctori.

Femeia a apelat la acupunctura insa metoda doctorului a fost putin extravaganta. Acesta i-a inserat de-a lungul timpului sute de ace de aur in picioare, pe care le-a lasat acolo cu scopul de stimula in continuare muschii.

Metoda nu a dat roade, desi doctorul este recunoscut pentru ca a tratat mai multe VIP-uri din Coreea, printre care actori, cantareti sau sportivi, insa femeia a descoperit la radiografie ca are sute de ace in picior, acestea fiind toate din aur!

Chiar daca nu a putut sa evalueze cantitatea de aur din picioarele femeii, doctorul care i-a analizat radiografie a ajuns la concluzia ca femeia are o avere "in" picioare! Acesta a adaugat insa ca nu este o idee buna sa lasi obiecte straine in corp, existand riscuri mari de infectie.

Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies