Virale

INCREDIBIL! A fost prinsa carand droguri in aeroport, dar l-a sunat pe fiul lui El Chapo! Ce a urmat depaseste orice imaginatie

O femeie a fost prinsa transportand 2 kilograme de cocaina in aeroportul din Mexic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Noiembrie 2019, 13:31
Data actualizarii: Marti 19 Noiembrie 2019, 13:52

Femeia a fost retinuta de politie dupa ce a fost gasita asupra sa o cantitate mare de droguri. Femeia l-a sunat pe fiul lui El Chapo, Ovidio Guzman Lopez, cel care a vorbit cu politistul care s-a ocupat de arestare. Identitatea acesteia nu a fost dezvaluita, insa venea dintr-o tara sud-americana si a fost oprita pe aeroportul Benito Juarez.

Femeia a fost eliberata la ordinele lui Ovidio Guzman Lopez, care a identificat-o in fata politiei ca fiind iubita lui. Incidentul a avut loc la o saptamana dupa ce guvernul mexican nu a reusit sa il aresteze pe fiul lui El Chapo. 

Guvernul a raspuns cererii de extradare pe care Statele Unite a facut-o pentru fiul lui El Chapo pe 13 septembrie. La data de 9 octombrie, o armata speciala mexicana anti-drog a calatorit din Mexico City la Culiacan, locul in care se afla Ovidio Guzman, pentru a-l pregati de extradare, insa autoritatile au fost atacate, iar fiul lui El Chapo a fost eliberat.

CITESTE SI

Modifică setările cookies