Virale

Imagini uluitoare din locul unde a pornit pandemia. S-au pus la cozi kilometrice si asteapta cu zilele

Autoritatile chineze au inceput operatiuni masive de testare in masa pentru a evita un nou val de infectari cu coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 16:04

China, locul de unde a plecat pandemia cu Covid-19 in urma cu mai bine de un an, e din nou in centrul atentiei. In capitala Beijing, dar si in alte mari orase, se petrec lucruri uimitoare in ceea ce priveste mobilizarea oamenilor de a se testa si de a afla astfel daca sunt sau nu bolnavi.

In putinele imagini care circula pe retelele de socializare, se observa cum mii de oameni stau rabdatori la o coada kilometrica pentru a putea ajunge la centrul de testare plasat intr-o zona rezidentiala din Beijing. Asteptarea e atat de mare incat unii ajung sa petreaca mai mult de o zi la o asemenea coada.

  • Imagini uluitoare din locul unde a pornit pandemia. S-au pus la cozi kilometrice si asteapta cu zilele

Temerile chinezilor, legate si de noile tulpini de coronavirus, sunt amplificate de apropierea Anului Nou in cultura locala (la mijlocul lunii februarie), considerandu-se ca acest tip de testare masiva in masa ar putea limita numarul de imbolnaviri din perioada imediat urmatoare.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies