Fotografia e CUTREMURATOARE. Cum arata si cum se misca unul dintre REGII planetei. Nimeni nu mai stia nimic de el

Regele Juan Carlos Virale Fotografia e CUTREMURATOARE. Cum arata si cum se misca unul dintre REGII planetei. Nimeni nu mai stia nimic de el
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Ianuarie 2021, 14:11
Data actualizarii: Luni 04 Ianuarie 2021, 14:16
O imagine ingrijoratoare cu regele emerit al Spaniei, Juan Carlos, a fost surprinsa la Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite.

Fostul sef de stat spaniol, care a abdicat in 2014 in favoarea fiului Felipe, a iesit anul trecut din viata publica, parasind Peninsula Iberica, mai ales in contextul periculos al pandemiei cu coronavirus.

Ultima fotografie cu Juan Carlos I aparuse tocmai in august 2020, astfel ca spaniolii, dar nu numai, si-au facut griji privind starea de sanatate a regelui.

Un program de televiziune din Spania a venit si cu dovada faptului ca Juan Carlos e in suferinta, fiind publicata o poza in care fostul suveran se deplaseaza cu greutate, sustinut din ambele parti de doi supraveghetori, instantaneu surprins pe faleza unui port din Abu Dhabi, la 29 decembrie. Se pare ca poza pe care multi s-au ingramadit s-o vada a fost facuta de unii turisti spanioli aflati in Emirate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!