Virale

El Chapo a izbucnit in lacrimi la proces! Cum a aparut sotia lui in sala de judecata

Procesul a fost intrerupt pe perioada sarbatorilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 12:37
Data actualizarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 12:38

A 6-a saptamana a procesului impotriva lui Joaquin "El Chapo" Guzman s-a incheiat cu un moment emotionant. Liderul cartelului mexican Sinaloa a izbucnit in lacrimi dupa ce sotia lui s-a intors in sala de judecata dupa ce lipsise cateva zile. Nu a venit insa singura, ci alaturi de cele doua gemene ale lor.

Procurorul Vinoo Varghese a acuzat ca totul a reprezentat o tactica pentru a emotiona juriul: "Unul dintre lucrurile pe care avocatii apararii incearca sa-l faca este sa isi umanizeze clientii pentru ca, dupa cum a spus Guvernul, reprezinta cele mai rele persoane din lume" a spus Varghese.

Doi dintre avocatii lui Guzman au primit interdictie la folosirea telefoanelor mobile in interiorul Tribunalui deoarece unul dintre acestea a ajuns la sotia lui Guzman in timpul procedurilor. Avocatii au negat acest lucru insa au fost admonestati de judecator.

Guzman a pledat nevinovat pentru cele 17 capete de acuzare ce includ trafic de droguri, spalare de bani si conspiratie la crima. Procesul se va relua in ianuarie.

 

Modifică setările cookies