Cutremur in lumea traficantilor de droguri! Ce se intampla cu "seful cocainei" El Chapo, capturat in 2016

Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 11:02
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 14:44

Ce se intampla in lumea celor care muta tone de droguri in fiecare luna.

Un adevarat cutremur are loc in lumea celor mai importanti traficanti de droguri de pe planeta. Cu doar cateva saptamani inainte de procesul celebrului El Chapo, cel mai mare traficant din lume in acest moment, justitia americana le-a dat o adevarata lovituri narcotraficantilor.

Un tribunal din SUA l-a condamnat la inchisoare pe viata pe Sergio Mejia Duarte, poreclit si "El Compa". Acesta este cel mai important traficant de droguri din Honduras si este o punte intre producatorii de droguri din Columbia si cartelurile care vand droguri in SUA, ce isi au resedinta in Mexic.

De altfel, justitia a demonstrat care este drumul drogurilor. Acestea sunt produse in Columbia, fiind apoi trimise prin reteaua lui El Compa in Houduras, de unde sunt trecute cu avionul sau cu vaporul in Guatemala, iar de acolo sunt predate cartelurilor mexicane.

Sentinta lui El Compa este una extrem de dura, fiind doar al doilea traficant din istoria statului Honduras care e condamnat la inchisoare pe viata fara posibilitatea de a mai fi eliberat vreodata.

Vestea vine ca o lovitura de ciocan pentru celebrul El Chapo, cel mai cunoscut si cel mai mare traficant de droguri de pe planeta in acest moment, cel care conduce El Sinaloa Cartel. Daca Mejia a primit inchisoare pe viata, desi e acuzat ca a traficat "doar" 5 kilograme de cocaina si a conspirat sa traficheze 20 de tone, El Chapo se poate astepta la o sentinta si mai dura, avand ca si capete de acuzare inclusiv mai multe crime.

Culmea, El Chapo a pledat nevinovat, sansele sale sa mai fie vreodata pus in libertate fiind practic zero.

Partea si mai proasta pentru cei doi traficanti este ca in urma acestor procese, mai multi traficanti de nivel inalt au fost transformati in martori de guvernul american, fiind pentru prima data in istorie cand se intampla acest lucru, declaratiile acestora provocand un adevarat cutremur in lumea narcotraficantilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!