Cum arata femeia care are 4 iubiti in acelasi timp! Traieste cu 3 dintre ei in aceeasi casa si tocmai a ramas insarcinata

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Decembrie 2019, 12:02

	Cum arata femeia care are 4 iubiti in acelasi timp! Traieste cu 3 dintre ei in aceeasi casa si tocmai a ramas insarcinata

O familie fericita? Departe de conceptul clasic, asta e sigur!

Tory Ojeda traieste cu 3 dintre iubitii sai in aceeasi casa. Cel de-al 4-lea vine numai in vizita. :) Nu e gluma! Femeia spune ca e fericita si ca geloziile dintre partenerii sai se rezolva prin discutiile pe care le are cu fiecare.

Tory a ramas insarcinata dupa o calatorie romantica alaturi de unul dintre iubitii sai. Va creste copilul cu 4 tati!

'Familia' din Florida a fost intemeiata de Tory si Mark pe vremea in care amandoi erau in liceu. Apoi, Travis s-a alaturat relatiei. Pe parcurs, in 'cuplu' au venit Ethan si Christopher. Cu 7 luni in urma, Tory a aflat ca e insarcinata. Va creste fetita alaturi de toti partenerii sai.

"Eram in vacanta cand a fost conceput copilul. Nu am dubii in privinta tatalui", a spus Tory.

Fiecare dintre iubiti are dormitorul sau, iar Tory doarme in fiecare noapte alaturi de altul dintre ei pentru a nu-i face gelosi. Tory spune ca n-ar avea nicio problema daca unul dintre iubitii sai ar vrea sa inceapa o relatie alaturi de o alta femeie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 28 octombrie. Peste 217.000 de cazuri și 6.574 decese
BRAT

Modifică setările cookies