Cum a ajuns in TOP 10 cei mai mari criminali din istorie o femeie care nu a omorat pe nimeni!
Sambata 04 August 2018, 09:00

Cum a ajuns in TOP 10 cei mai mari criminali din istorie o femeie care nu a omorat pe nimeni!

Cum a reusit sa isi faca loc intre traficanti de droguri si sefi mafioti.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Leona Helmsley este pe lista celor mai mari criminali din istorie, dupa ce a reusit sa fraudeze statul American si sa ii produca o dauna de 8 miliarde de dolari in anii '80.

Aceasta a reusit sa stranga o avere de 2 miliarde de dolari, fiind pe locul 8 in topul criminalilor ce au reusit sa stranga cei mai multi bani, alatuti de traficanti de droguri, sefi de familii mafiote si traficanti de arme, ce au ucis mii de oameni la viata lor.

Desi singura infractiune facuta de aceasta a fost frauda fiscala, gravitatea faptei i-a adus o sentinta dura dar si prezenta intre cei mai prolifici criminali din istorie.

Leona a fost poreclita "Regina Raului" si a fost condamnata la 16 ani de inchisoare, insa a stat doar 19 luni dupa gratii, si inca 2 la domiciliu. Femeia a murit in 2007, la varsta de 87 de ani, lasand averea sa de 12 milioane de dolari cainelui Trouble.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”. Ce spune de OUG pe Codurile Penale