Virale Cea mai BOGATA pisica de pe Instagram! Stapana ii face toate poftele si cheltuie zeci de mii de dolari pentru ea: cat costa doar mancarea

Cea mai BOGATA pisica de pe Instagram! Stapana ii face toate poftele si cheltuie zeci de mii de dolari pentru ea: cat costa doar mancarea

Leah este una dintre cele mai rasfatate animale de companie din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2020, 10:04
Data actualizarii: Joi 20 August 2020, 10:07

Veronica Perasso este detinatoarea uneu pisici speciale, care este o corcitura intre o felina salbatica si o pisica domestica.

Stapana scoate din buzunar peste 500 de dolari pe luna doar pentru a-i cumpara mancare speciala. Leah este 75% un animal salbatic si doar 25% o pisica domestica obisnuita, potrivit Daily Star.

  • Cea mai BOGATA pisica de pe Instagram! Stapana ii face toate poftele si cheltuie zeci de mii de dolari pentru ea: cat costa doar mancarea

Veronica a dezvaluit: "Nu se compara cu o pisica normala, este mult mai salbatica. Cheltuiesc peste 500 de dolari pe luna pentru mancare. Leah este ca mama ei, iubeste sushi. 

Cheltuiesc o multime de bani pentru ea. Doar facturile medicului veterinar m-au costat peste 6000 de dolari dupa ce si-a rupt piciorul. A sarit pe fereastra mai multe etaje si a avut nevoie de operatie", a dezvaluit Veronica, conform sursei citate.

Tanara vrea sa isi renoveze acum si casa si are in plan sa faca un spatiu special destinat pentru pisica ei:

"Construiesc un spatiu de joaca in intregime pentru ea, care probabil ma va costa 40-50.000 de dolari. Ii place sa joace fotbal cu cuburi de gheata, este uimitor. Ea poate sari peste 10 metri inaltime in aer", a mai spus Veronica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

O postare distribuită de Leah (@leahthesavannah) pe

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!