Caz similar cu cel al lui George Floyd! Un alt politist din SUA a fost surprins cu genunchiul pe gatul unui barbat in timpul unei arestari | VIDEO

George Floyd Virale Caz similar cu cel al lui George Floyd! Un alt politist a fost surprins cu genunchiul pe gatul unui barbat in timp ce era arestat | VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iunie 2020, 16:52
Data actualizarii: Joi 04 Iunie 2020, 16:59

Moartea lui George Floyd a scandalizat o lume intreaga, iar protestele din SUA au luat amploare.

Continua scandalul in Statele Unite ale Americii, dupa ce un politist din Minneapolis a contribuit la decesul lui George Floyd, stand cu genunchiul pe gatul acestuia, chiar daca barbatul spunea ca nu mai are aer.

Pe internet a mai fost dezvaluit recent un videoclip din data de 18 mai, in care politistii aplica aceeasi tactica pentru a imobiliza un alt barbat.

Totul se intampla in Sarasota, Florida, iar un pe filmare se vede politistul care sta cu genunchiul pe gatul unui barbat de culoare in timpul unei arestari.

Politia din Florida a deschis deja o ancheta interna dupa ce inregistrarea a fost facuta publica, anunta CNN.

Potrivit sursei citate, in raportul politiei este scris ca "Inculpatul a incercat sa se indeparteze de agenti si a refuzat sa intre in masina politiei. Forta minora a fost folosita pentru a-l pune la pamant si a ne asigura ca se potoleste."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!