anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf dric gala VIVA Virale

GALERIE FOTO Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea la o petrecere mondenă! A venit cu dricul și a făcut furori cu rochia sa neagră! 

Anamaria Prodan și-a făcut apariția cu stil la petrecerea Viva! 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 14:07
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 14:10

Miercuri, Face Club a găzduit petrecerea Viva! 2023, la care au participat personalități din diferite domenii. La eveniment și-a făcut apariția și Anamaria Prodan, însă, nu într-un mod obișnuit. Respectând dress code-ul „Like a Movie Star”, impresarul FIFA a apelat la o intrare extravagandă. 

A coborât dintr-un dric produs de Cadillac, vehicul ce costă mai bine de 100.000 de euro, într-o rochie lungă și neagră care-i punea în avantaj formele. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la sentimente mai bune 

Anul trecut, Anamaria Prodan (50 ani) și Laurențiu Reghecampf (48 ani) au pus capăt unui mariaj de 15 ani. Însă, cei doi sunt legați de „Bebeto”, fiul comun care în vara acestui an va împlini 15 ani. De altfel, impresarul FIFA a anunțat că din septembrie, Reghecampf Jr. va pleca în SUA.  

„'Bebeto' pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech. 

În legătură cu această decizie a fost consultat și antrenorul lui Neftchi Baku. Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că relația cu fostul ei partener este grozavă în acest moment și că cei doi au depășit situația tensionată din pragul divorțului. 

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!