anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf FCSB Valentin Gheorghe Fotbal intern

GALERIE FOTO După Dennis Man, Anamaria Prodan a „ochit” un alt jucător plecat de la FCSB: „Vreau despăgubiri! Eu nu mă joc!”

Anamaria Prodan îi cere lui Valentin Gheorghe despăgubiri de 350.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 11:15
Data actualizarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 11:16

În luna mai a acestui an, Tribunalul Ilfov a stabilit că Dennis Man (24 ani) trebuie să-i achite Anamariei Prodan (49 ani) 350.000 de euro pentru că și-a rupt contract cu impresarul, atunci când s-a transferat de la FCSB la Parma. 

Valentin Gheorghe, în aceeași situație ca Dennis Man

La 5 luni distanță, Valentin Gheorghe (25 ani) se află în aceeași situație. Împrumutat în această vară de FCSB la Umraniyespor, extrema a denunțat unilateral contractul cu Anamaria Prodan și a semnat un angajament cu Florin Vulturar. Doar că impresarul FIFA nu a întâmpinat cu brațele deschise acest refuz și a mărturisit că îi va cere despăgubiri de 350.000 de euro jucătorului, la fel ca în cazul lui Dennis MAn. 

„A denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc. Detalii mai multe are avocatul meu, Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik

La Umraniyespor, Valentin Gheorghe a adunat 11 prezențe, reușind să marcheze 2 goluri, unul chiar împotriva lui Fenerbahce, în campionat. 

Modifică setările cookies