Vehicule ATV ROM

TEAM BUILDING OFFROAD!

Perioada concediilor s-a cam dus și fiecare și-a încărcat bateriile cum și pe unde a putut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 14:38
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 14:41

Dar de stresul, deadline-urile, tensiunea și presiunea din timpul anului, de la birou, nu scapi așa ușor. Relația cu echipa și colegii la locul de muncă este mai mult decât importantă. De aceea, a fost inventat team bulding-ul. Pentru a detensiona relațiile de la birou, pentru a lega sau chiar reface prietenii, sau pentru a crea niște conexiuni în cadrul echipei. Practic, team building-ul este ca o GURA DE AER proaspăt respirat împreună cu cei alături de care-ți petreci câteva ore bune în fiecare zi sau cu care ajungi să vorbești doar la telefon.

“Unde-mi duc echipa pentru un team building?”, este cea mai frecventă întrebare. Un răspuns ar putea suna așa: faceți lucruri pe care nu le-ați mai încercat, puneți-vă limitele la încercare, ieșiți din comun. Și cam asta au făcut câteva zeci de prieteni, de la o firmă colaboratoare, care și-au luat inima-n dinți și au acceptat provocarea noastră. Au lăsat laptop-urile, ședințele și task-urile și s-au prăfuit, s-au înnoroit, au simțit adrenalina și și-au testat limitele într-o zi petrecută în offroad. Totul i-a cam luat prin surprindere, asta fiind și frumusețea momentului. Încântați de natură, libertate, ATV-uri și side by side-uri au încercat sa profite cât mai mult și să fure aventură, cât pot de mult, să o ducă și la birou. 

Uneori, cel mai bun mod de a construi o echipă este să-i testezi limitele, iar dacă se poate face departe de stres și săli oficiale, șansele de reușită sunt și mai mari. Cei care sunt în căutarea următorului loc de ieșit, pot lua în considerare povestea lor. Varianta de a se cunoaște mai bine într-un mod diferit și într-un mediu provocator poate fi de bun augur.

Am găsit locul perfect pentru ei în care i-am lăsat să fie creativi, să fie ei înșiși și să se bucure de viață. Îmbrățișați de natură, departe de rutina obișnuită de birou, unde au profitat, până târziu în noapte, de cât mai multă libertate.

Articol sustinut de ATVRom

Modifică setările cookies