Vehicule ATV ROM

CFMOTO ROMANIA RACING TEAM, victorioasă la Campionatul Național al Bulgariei

Echipajul CFMOTO Romania Racing Team a obținut locul I la clasa SSV la Campionatul Național al Bulgariei și s-a clasat pe locul II la categoria General auto.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 16:22
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 16:27

Pentru echipa Hofmann, primul an de Rally Raid s-a încheiat cu succes. Campionatul nu a fost unul ușor, băieții și vehiculul side-by-side Z10 trebuind să facă față tuturor provocărilor, mai precis peste 1750 de km de probe speciale, pe trasee cu piatră, noroi și nisip.

Modelul CFMOTO Z10 de concurs este un SSV aspirat, care a fost modificat strict la nivel de elemente de siguranță. Vehiculul s-a descurcat exemplar, fără a întâmpina probleme tehnice.

Din echipă face parte cel mai tânăr copilot de Rally Raid cu licență FIA, care a debutat când avea 13 ani și a împlinit pe parcursul campionatului 14 ani și a cărui țintă este să reprezinte România la Dakar.

Rezultatele vorbesc de la sine, performanța lui Z10 și a întregii echipe CFMOTO Romania Racing Team fiind indiscutabilă:

Cursa Varna offroad 4x4 - 550 km locul 1

Cursa Somokov offroad 4x4 - 600 km, locul 2

Cursa Networx offroad (Ruse) 620 km locul 1

După câștigarea podiumului la clasa SSV - Networx Offroad 2021 Bulgaria, echipa Hofmann privește încrezătoare spre sezonul 2022 și se pregătește temeinic pentru cursele viitoare.

Articol sustinut de ATVRom

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!