Promo

ROG Strix SCAR 17 (G733Z): gaming fără egal (P) 

Un gamer care vrea să se bucure de cele mai populare jocuri 3D la frame rate-uri incredibile și simultan la detalii maxime are nevoie de un laptop care nu face compromisuri, exemplul perfect ar fi: ROG Strix SCAR 17 (G733Z) - un model care pune întotdeauna pe primul loc performanța, pornind de la noțiunea că trebuie să fii cel mai bun pentru a-i depăși pe cei mai buni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 12:00
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 14:32

ROG Strix SCAR 17 (G733Z) continuă tradiția seriei ROG Strix SCAR, urmând același șablon: performanță maximă într-un format compact cu linii de design unice ROG, un concept care a fost perfecționat an de an pentru a oferi o experiență fără egal în jocuri, dar și în timpul activităților multimedia sau când vine vorba despre productivitate. 

Deoarece aprecierea designului este întotdeauna subiectivă, cumpărătorii au opțiunea de a personaliza foarte rapid aspectul laptopului ROG Strix SCAR 17 (G733Z) folosind una dintre plăcuțele Armor Caps incluse împreună cu laptopul sau își pot imprima siguri 3D propriile creații, dând frâu liber imaginației. Suplimentar, iluminarea RGB a tastaturii și accentele luminoase ale șasiului pot fi modificate și sincronizate folosind Aura Sync pentru ca tu să-ți pui amprenta asupra aspectului laptopului și să creezi un design care te reprezintă.

Putere așa cum nu ai mai văzut

ROG Strix SCAR 17 (G733Z) este prevăzut cu cele mai noi componente și cu tehnologii de ultimă oră, fiind o demonstrație de forță în configurația cea mai puternică, dotată cu procesor Intel Core i9-12900H, care poate urca frecvența celor 14 nuclee și 20 de fire de execuție până la o frecvență maximă de 5 GHz, uluitoare pentru un laptop. Procesorul poate fi configurat împreună cu o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti cu o putere maximă de 150 W, mărită datorită tehnologiei Dynamic Boost care poate suplimenta puterea cerută de componente.

Hrănirea eficientă cu date a acestor componente este posibilă datorită noii memorii DDR5 ce rulează la 4800 MHz și pentru că a fost utilizat un SSD capabil să transfere până la 7000 MB/s prin noua interfață PCIe 4.0. În ciuda acestor performanțe, autonomia bateriei nu este afectată pentru că a fost introdus și un comutator fizic MUX care face posibilă selectarea între modul de performanță crescută cu 15% a plăcii video dedicate sau modul de eficiență energetică utilizând preponderent placa video integrată în procesor pentru sarcini ușoare.

Răcire eficientă cu ROG Intelligent Cooling

De controlul temperaturii componentelor se ocupă ROG Intelligent Cooling, un sistem de răcire complex cu nu mai puțin de șase conducte de căldură și care utilizează metal lichid Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal pentru a reduce temperatura procesorului și chipului grafic cu 15 grade, o soluție care nu permite în modul Performanță depășirea nivelului sonor de 40 dB.

Eliminarea aerului cald se face foarte eficient prin nu mai puțin de patru orificii amplasate strategic în jurul carcasei, cu ajutorul ventilatoarelor Arc Flow cu 84 de lamele de doar 0.1 mm grosime la bază. Pentru longevitatea componentelor sunt folosite canale specializate anti-praf care reduc acumularea acestuia. Utilizatorii au la dispoziție mai multe profile de răcire care pot fi accesate cu doar câteva clickuri sau pot fi pornite automat când rulezi anumite aplicații folosind funcțiile de automatizare din centrul de comandă Armoury Crate.

Două ecrane excepționale pentru imagini fluide

Experiența supremă în jocuri nu ar fi posibilă fără ecrane rapide, iar în cazul laptopului ROG Strix SCAR 17 (G733Z) poți alege unul dintre cele două panouri IPS excepționale: rezoluție Full HD la 360 Hz sau rezoluție QHD la 240 Hz, ambele afișaje fiind capabile de timpi de răspuns de 3 milisecunde, fiind, totodată, compatibile cu standardul vizual Dolby Vision HDR și putând rula fără sacadări sau întârzieri deranjante datorită implementării tehnologiei de sincronizare Adaptive Sync care potrivește dinamic rata de împrospătare cu numărul de cadre redate de placa video.

Afișajul Full HD poate acoperi integral spațiul de culoare sRGB, în timp ce opțiunea QHD acoperă 100% din spectrul de culoare DCI-P3, standardul folosit în prezent la Hollywood.

Pentru o experiență multimedia completă, ASUS a folosit un sistem acustic cu 5.1.2 canale dotat cu patru difuzoare Smart Amp compatibile cu Dolby Atmos și Hi-Res Audio. Acest sistem este dotat și cu tehnologia de eliminare a zgomotului de fond bidirecțională care asigură un mediu de joc clar pentru ca tu să poți auzi și să fii auzit de coechipieri în momentele importante.

Laptopul ROG Strix SCAR 17 (G733Z) poate fi cumpărat în mai multe configurații direct din eShop ROG România.

În încheiere te mai anunțăm de existența campaniei Părerea ta contează în care te poți înscrie prin publicarea unei scurte recenzii de utilizare a produsului pe una dintre platformele participante, urmând să primești automat, cadou, un an de extindere a garanției noul tău laptop ROG Strix SCAR 17 (G733Z).

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!