(P) Descoperă plăcerea de a găti investind într-un aragaz profesional ILVE Italia, proaspăt adus în România de TechStore.Ro!

(P) Descoperă plăcerea de a găti investind într-un aragaz profesional ILVE Italia, proaspăt adus în România de TechStore.Ro!

Gustul mâncării depinde de mulți factori. Iar unul din cei mai importanți dintre aceștia este calitatea aparatelor de gătit pe care le folosești.

Când deții un aragaz și un cuptor ale căror temperatură le poți regla simplu și ușor, după bunul plac, sosurile, fripturile, prăjiturile și multe alte preparate sofisticate nu vor mai avea niciun secret pentru tine. De aceea, merită să investești în mașini de gătit profesionale, precum cele create de brandul ILVE Italia, care să-ți ofere toate aceste avantaje.

ILVE este o companie italiană înființată de doi ingineri și prieteni în același timp, Eugenio Illoti și Evelino Berno, pasionați de arta culinară, care din cauză că nu au reușit să găsească nicăieri aragazul la care au visat dintotdeauna, s-au hotărât să-și construiască singuri propria mașină de gătit. Toate aceste evenimente se întâmplau în anul 1952, în comuna Compodarsego din Nordul Italiei, la doar câțiva kilometri de renumitul oraș Veneția și s-au transformat în debutul unei povești de succes.

Nu a durat mult de când Eugenio Illoti și Evelino Berno și-au pus amprenta pe primul lor aragaz construit de la 0 și până ce vecinii și localnicii din împrejurimi au început să se strângă la coadă pentru a comanda o mașină de gătit exact la fel. În doar 13 ani vestea celor doi s-a dus în toată regiunea.

Eugenio Illoti și Evelino Berno și-au dorit să rămână în memoria gurmanzilor și pasionaților de gătit pentru creațiile lor și astfel, au lansat în anul 1975 gama de electrocasnice numită Nostalgie, o serie de aragazuri cu un aspect pitoresc foarte apreciată și în ziua de azi. De look-ul unic al acestor aragazuri, precum și de funcțiile lor inovatoare se pot bucura acum și românii deoarece, mai nou, gama Nostalgie este disponibilă și în țara noastră în magazinul online TechStore.ro.

O companie care pune preț pe familie și tradiții

La fel ca multe alte companii italiene recunoscute la nivel mondial, și ILVE a fost și este și în prezent o afacere de familie, pe care au dezvoltat-o mai departe fii remarcabililor Eugenio Illoti și Evelino Berno.

La scurt timp după ce au preluat afacerea părinților, în anul 1984, noii patroni și-au prezentat produsele și în Australia unde au fost la fel de bine primite ca în Italia. Și astfel, odată cu pătrundere pe noi piețe, numele companiei ILVE a devenit cunoscut la nivel mondial.

Urmând exemplul părinților lor, și fii celor doi electricieni care au inventat primele aragazuri ILVE și-au lansat propria gamă, numită Majestic, de asemenea disponibilă și în magazinul TechStore.Ro, dar caracterizată de data aceasta de un look retro, cu accente luxoase, elegante și moderne, a cărui faimă a făcut înconjurul lumii.

Secretul aragazurilor ILVE este unul simplu: pasiunea producătorilor pentru lucrurile de calitate. Cu toate că firmă a evoluat pe măsură ce a dobândit mai multă popularitate, și în ziua de azi, la fel ca la începuturi, aragazurile ILVE se asamblează fără excepție, doar manual!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies