Promo

(P) Cum să te menții în formă în vreme de pandemie?

Pandemia de Coronavirus a adus o mulțime de schimbări în viața noastră.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 17:13
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 17:18

Pandemia de Coronavirus a adus o mulțime de schimbări în viața noastră. Astfel, multe dintre activitățile pe care obișnuiam să le facem înainte, nu ne sunt permise acum. Și dacă sălile de fitness sunt închise, singurele opțiuni pe care le avem la dispoziție pentru a ne menține în formă sunt antrenamentele de acasă sau jogging-ul în proximitatea locuinței. 

Ca de fiecare dată, Altex înțelege nevoile comunității și ne pune la dispoziție o gamă variată de accesorii ideale pentru a face mișcare alături de ceilalți membrii ai familiei. 

Altex.ro, magazinul online pentru întreaga familie

Fiind un brand românesc lansat de peste 25 de ani, Altex susține demersurile autorităților care încurajează limitarea contactelor sociale directe pe perioada pandemiei. În acest sens, oferta magazinului online a fost diversificată. Astfel, oricine poate comanda acum, pe lângă electronice și electrocasnice, o mulțime de alte articole care să facă mai plăcută și mai ușoară perioada izolării la domiciliu. 

Printre acestea se numără inclusiv celebrele hoverboards, care au creat o creat o adevărată isterie în rândul adolescenților din întreaga lume. Astfel, în timp ce tinerii se pot distra în voie cu aceste scutere electrice extrem de cool, cei mari pot face cumpărăturile necesare, descoperind celelalte secțiuni de pe Altex.ro. 

Trotinetele electrice din oferta Altex, o alternativă a transportului în comun 

Pe întreaga perioadă a pandemiei, specialiștii recomandă limitarea folosirii mijloacelor de transport în comun. Având în vedere că, în ultima vreme, parcurile auto ale societăților de transport de persoane din țară au fost restrânse, există un risc destul de mare să mergi la serviciu sau la cumpărături într-un autobuz extrem de aglomerat. 

Trotineta electrică este, însă, o alternativă foarte sigură și, în plus, te ajută să eviți sedentarismul. Pe Altex.ro ai la dispoziție diverse modele de trotinete electrice pentru adulți, dar și pentru copii. 

Bicicletele de pe Altex, o soluție de a te menține în formă în timp de pandemie 

Pentru cei care preferă mai degrabă mersul pe bicicletă, poți comanda acasă biciclete de pe Altex.ro. La fel ca trotinetele, acestea reprezintă o bună modalitate de transport până la cumpărături sau până la serviciu și, de asemenea, sunt perfecte pentru a face mișcare în apropierea casei. Mai mult decât atât, în funcție de modelul ales, vei putea folosi mai apoi bicicleta și pentru drumețiile pe teren accidentat, sau pentru plimbările prin parc. Poți alege biciclete pentru copii și adulți, de la diverse branduri și destinate diverselor tipuri de întrebuințări. De asemenea, poți opta și pentru un model pliabil, care se poate depozita ușor și care reprezintă o soluție foarte practică dacă locuiești la bloc. 

Mișcarea este foarte importantă pentru sănătatea noastră fizică și psihică. În plină pandemie, atunci când ieșirile în afara domiciului ne sunt limitate și condiționate, accesoriile disponibile pe Altex.ro sunt de un real ajutor. 

Alege și tu o bicicletă, o trotinetă electrică sau un hoverboard, respectă regulile și fă mișcare individuală în această perioadă sensibilă pentru noi toți!

Modifică setările cookies