(P) 5 beneficii pe care trebuie să le ofere un site de pariuri serios clienților săi

(P) 5 beneficii pe care trebuie să le ofere un site de pariuri serios clienților săi

Dacă nu ai mai pariat până acum online și ești tentat de această alternativă de joc, primul pas esențial de la baza acestei distracții este alegerea unui site de pariuri serios.

Ce poate însemna “serios” pe o piata cu o mulțime de alternative online, menite să le ofere clienților experiențe cât mai bune? Răspunsul poate fi construit pe baza argumentelor de mai jos, pe care te invităm chiar acum să le descoperi: 

Listă variată de pariuri

Alege un site de pariuri ce îți oferă sute de variante pentru a juca. O platformă online cu respect față de propriii săi clienți are pregătită în fiecare zi o nouă ofertă vastă, cu evenimente din cele mai populare sporturi. Sa luăm un singur exemplu, în acest sens: oferta cu pariuri din sport de pe Betano. Click pe link pentru a descoperi pariurile zilei, atât cele live, cât și clasicele variante de joc în format “pre-meci”. 

Îți poți construi biletul de astăzi la pariuri cu evenimente din: fotbal, tenis, baschet, eSports, volei, șah, dar și din sporturi considerate “de nișă” printre pariorii români: MMA, cricket, fotbal american (urmărește noul sezon din NFL pe Betano, începând cu 10 septembrie). Mai mult decât atât, Betano îți lasă libertatea de a juca online la pariuri virtuale, o categorie pe cât de interesantă, pe atât de ofertantă. Mai multe detalii pe site.  

Interfață intuititivă 

Atunci când pariezi online pe Betano, ai la îndemână o interfață user-friendly, indiferent de terminalul utilizat: laptop, telefon, tabletă etc. Te bucuri de aceeași experiență de utilizare foarte bună, în absolut fiecare categorie cu pariuri a site-ului: butoane intuitive, viteză de încărcare foarte bună, claritate a fiecărui live streaming pe care îl urmărești, atunci când te-ai decis că vrei să pariezi pe meciuri live. 

Mai mult decât atât, Betano îți pune la dispoziție și propria aplicație pentru pariuri online, disponibilă atât pe telefoanele cu iOS, cât și pe device-urile ce rulează în Android. Astfel, eviți să fii dependent de un punct fix, atunci când pui la pariuri sportive online cu Betano, iar întreaga experiență de joc capătă și mai mult dinamism, indiferent de evenimentele pe care mizezi.  

Informații utile pe blog 

Un site precum Betano le oferă clienților săi și informații utile despre tipurile variate de pariuri, știri din sport, tipuri de cote și alte funcționalități disponibile pe site sau în aplicație. Toate acestea se află pe blogul Betano, fiind actualizate cu regularitate. 

Tot pe acest blog, cei care obișnuiesc să joace la sloturi online, ruletă, Blackjack, Hold’em și alte jocuri de masă, vor descoperi o lista extinsă de sfaturi utile și reguli, astfel încât fiecare user sa înțeleagă foarte bine dinamica jocului ales. 

Statistici actualizate 

Una dintre cele mai recomandări de pariere, utilizată de mai toți pariorii profesioniști, are la bază o documentare amănunțită. Betano le oferă tuturor celor care pariază online pe această platformă și o categorie intitulată “Statistici”, cu informații actualizate din cele mai populare sporturi la pariuri: fotbal, baschet, tenis, iar lista poate continua. 

Intră acum în această pagină a site-ului, caută sportul de care ești interesat și vezi ce informații utile poți selecta de acolo, astfel încât pariurile tale să fie decise în urma unei informări corecte. Aflând mai multe detalii despre evenimentele sportive pe care le dorești pe “Biletul Zilei”, poți lua decizii mult mai bune de joc, sporindu-ți astfel șansele de câștig. 

Suport pentru clienți 

Dacă ai nevoie de suport privind problemele cu realizarea unui cont, securitatea datelor tale bancare, statusurile pariurilor pe care le plasezi sau evenimentele din jurul unui sport de nișă, este important să ai lângă tine o echipă de oameni cu care să poți comunica oricând. 

Fă-ți acum un cont de utilizator pe site-ul de pariuri Betano și ai apoi acces la canale multiple de contact, atunci când dorești să iei legătura cu reprezentanții departamentului “Client Support”: live chat, Messenger, mail ;i Call Center. Toate aceste alternative de care beneficiezi simplifică legătura dintre tine și site, astfel încât să poți activa oricând cea mai utilă variantă de comunicare pentru tine, reușind să obții în timp scurt informațiile de care ai nevoie. 

Convinge-te singur de utilitatea platformei Betano! Intră pe site și descoperă toate beneficiile la care orice client poate avea acces, după realizarea contului de utilizator!   

VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies