Malatyaspor – Kayserispor: Şumudică este favorit să câştige împotriva fostei echipe (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 13:14
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 13:17

Joi, cu o zi înainte de ajunul Crăciunului, Marius Şumudică îşi înfruntă fosta echipă, Kayserispor, într-o partidă din care trebuie să obțină puncte. Malatyaspor – Kayserispor este unul dintre meciurile din oferta SuperExtra de joi, la Superbet! 

Kayseri, echipa care l-a adus în Turcia

După ce a făcut minuni în liga naţională şi a luat titlul cu Astra Giurgiu, Marius Şumudică era pregătit de o nouă aventură peste hotare, iar Kayserispor a fost clubul care i-a deschis uşa fostului atacant de la Rapid către campionatul Turciei. 

Şumudică a preluat-o pe Kayserispor în sezonul 2017-2018 şi chiar dacă nu a reuşit să câştige vreun trofeu cu formaţia din prima ligă turcă, tot a reuşit o SuperPerformanţă într-un campionat dominat de granzii Fenerbahce, Galatasaray şi Beşiktaş. 

Cu o echipă în care i-a avut la dispoziţie şi pe românii Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru, dar şi pe Fernando Boldrin, pe care îl antrenase anterior la Astra, Şumudică a dus-o pe Kayseri în prima jumătate a clasamentului din Turcia, pe locul 9. 

Turul de campionat a fost de vis pentru Şumudică, reuşind rezultate de egalitate cu nume uriaşe precum Fenerbahce şi Beşiktaş, însă returul a fost cel care l-a împiedicat pe antrenorul român să obţină o performanță şi mai mare pe banca lui Kayseri. 

Sezon greu la Malatyaspor

În acest sezon, Şumudică se află la a patra aventură în Turcia, chiar dacă a început campionatul pe banca lui CFR Cluj. Românul a preluat-o din mers pe Malatyaspor, iar acest lucru se resimte în performanţa echipei, care nu a fost construită aşa cum şi-ar fi dorit Şumudică. 

Malatyaspor este penultima în Turcia, cu „şanse” mari la retrogradare, iar o victorie cu Kayserispor ar fi o gură de aer într-un final de an greu pentru echipa care nu a câştigat în ultimele şapte partide. Totuşi, s-au văzut şi lucruri pozitive în jocul lui Malatyaspor, în special în meciurile terminate la egalitate recent cu Galatasaray şi Konyaspor. 

Malatyaspor este favorită să câştige cu Kayserispor. Echipa lui Şumudică are cota 2.35 în oferta Superbet! 

Intră în SuperSocial, singura reţea de socializare a pariorilor 

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!