eSports, eSucces la pariuri. Începem cu FIFA? (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 15:16
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 15:18

Tastele W-A-S-D…mai știe careva? Asta era biblia FIFA. În vremuri în care controller-ul era navă spațială și ne înghesuiam doi pe-o tastatură. Azi, în 2022, eu, de aici, joc fără probleme cu unul din Trinidad-Tobago. LOL, DOTA, Counter, eTennis, Fifa, NBA2k, orice. Probabil că-n curând o să jucăm și șotronul în metaverse, ‘dar’ mai avem puțin până atunci.

Așa că dacă tot e eSport și-l joacă toată lumea, de ce nu am putea să pariem și noi? Ca să câștigăm așa cum câștigăm când joacă CR7-le sau Mbappe-ul. Avem pagină în site și-n app, intri acolo și-ți alegi pe ce pui pariul. Apoi stai frumos cu popcorn și vezi cum fac alții bani pentru tine. 

Cam asta înseamnă să fii productiv în anii noștri! Nici nu trebuie să fii peste tot, au grijă de tine băieții cu controllere. Trebuie să fii de’ai Casei și ai fereastra de chat în care mai spun unul-altul pe cine să pui #casafiebine. Cu tot cu pachet de bun-venit, dacă nu ai cont deja la noi. Pariurile le pui ca la orice alt sport, nu e nimic complicat.

Și da! Da, avem și Starcraft. Pentru cei mai pretențioși și intelectuali dintre voi ???? eSports, eSucces!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!