Promo

(P) Big Green Egg și OFYR: cele mai rapide grătare în cadrul Romanian Beef Master 2021!

Pe data de 4 august 2021 s-a desfășurat în județul Sibiu, competiția culinară Romanian Beef Master, găzduită în locația Symphony by the Lake, la care, echipa PEFOC a participat alături de cei mai buni șefi și bucătari români cu două modele inedite de grătar: Big Green Egg și vatra circulară cu plită OFYR!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 16:29
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 15:48

S-au pregătit, spre deliciul tuturor celor prezenți, peste 80 kg de carne de vită Angus din totalul de 800 kg ale evenimentului, iar vizitatorii au fost super încântați de gustul intens și de aspectul deosebit ale preparatelor gătite pe cele două tipuri de gratar curte disponibile în oferta meșterilor sibieni cu peste 20 de ani de experiență în industria autohtonă de soluții termice premium. Drept dovadă, aceștia au și obținut titlul competiției de "CEA MAI RAPIDĂ ECHIPĂ" la pus carne de vită premium, pe foc!

Festinul pus la cale participanților nu ar fi fost posibil fără instrumentele necesare, iar echipa PEFOC a venit pregătită cu cele mai bune grătare pentru gătit vită: cuptorul ceramic Big Green Egg și vatra din oțel cu plită OFYR!

Despre BIG GREEN EGG

Chiar dacă acest model de grătar kamado Big Green Egg nu este atât de accesibil ca preț, gustul și aroma intensă a preparatelor gătite pe un astfel de cuptor cu capac sunt absolut memorabile. Controlul temperaturii se face cu ajutorul învelișului ceramic interior, al termometrului profesional fixat în capac și al celor 2 reglaje de admisie aer care te ajută pentru un control al temperaturi atât de precis, încât vei crede că gătești cu un grătar pe gaz!

Garanția pe viață și calitatea materialelor din care este confecționat acest grătar ceramic inedit, sunt alte două avantaje care te vor face să înțelegi de ce merită achiziția unui dispozitiv care folosește tehnologie împrumutată de la navetele spațiale NASA. În plus, gătitul pe un EGG este extrem de simplu și sigur, risipindu-ți automat toate temerile legate de carne arsă sau greșeli la prepararea tuturor tipurilor de preparate: carne de vită, pește afumat, pizza pe vatră, pâine de casă, prăjituri sau alte specialități culinare!

Despre OFYR

Tot de la meșterii unde poți găsi produse termice premium sau un semineu ieftin, dar calitativ, vine și grătarul pe vatra OFYR! Acest model cu plită propune un spațiu special pentru aprinderea focului, în formă de con, cu o bordură largă și plată, aspect care dublează suprafața de gătit. Căldura este radiată dinspre centru spre exterior, prepararea alimentelor la temperaturi diverse fiind posibilă pe o singură placă fierbinte din oțel.

Indiferent de preparatele gătite, acest tip de plită vă va oferi garanția gătitului sănătos și delicios în aer liber, la care poate participa întreaga gașcă de prieteni. Aspectul grătarului este unul exclusivist, deosebit și modern, potrivindu-se în orice curte, grădina sau pe terasă. Modelele variază pe dimensiuni diferite și opțiuni suplimentare diverse în funcție de nevoi și de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Așadar, dacă și tu ești un pasionat al gătitului pe grill și îți dorești să scoți gustul sublim și suculent din acea bucată strașnică de vită sau poate ești adeptul gătitului sănătos al legumelor, puiului sau peștelui pe grătar, intră chiar acum pe site-ul pefoc.ro să faci cunoștință cu gama de grătare de grădină premium, disponibilă la prețuri care satisfac orice buget. Tot acolo te vei putea delecta cu peste 9000 de produse și accesorii termice disponibile din stoc propriu, începând de la șeminee clasice pe lemne, gaz sau peleți, sobe rustice sau moderne, coșuri de fum premium, modele de șemineu electric sau un model de termosemineu ieftin pe lemne, care funcționează asemenea unei centrale clasice pe gaz - totul pregătit să-ți schimbe radical, perspectiva confortului termic de acasă!

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies