True Story

O echipa de GOLGHETERI! Revelatia Ligii I, sau cum a ajuns o echipa refuzata de fani sa alerge dupa Steaua in clasament!

►CS U Craiova - Steaua e joi, 20:30, la ProTV, in Cupa Romaniei

►CS U Craiova, echipa primariei si a primaritei din Craiova.
►Pe scurt, 'Craiolgula', apelativ dobandit cu luni bune inainte de promovare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Noiembrie 2014, 09:20
Data actualizarii: Duminica 30 Noiembrie 2014, 09:26

Au parut neseriosi, au parut hazardati, au parut ca nu trebuie luati in seama. Fanii care au iubit 'Maxima' nu ii iubesc si nu vor cante pentru ei. CS U Craiova e mirajul unei echipe 'inventate' de autoritati, care a devenit miraculos revelatia Ligii I.

SCLIPITORI

26 de puncte in ultimele 10 meciuri, un parcurs laudabil, pe care nimeni nu l-ar fi intuit. Cu sprijin din partea autoritatilor locale din Craiova, CS U a urcat si pare sa nu se mai opreasca in cursa dupa Steaua (?).

Locul patru, pentru moment, la doar noua puncte de lider, cu sanse bune macar pentru o participare in Europa League. Acum se pun si bazele unei noi arene la Craiova, iar legendarul stadion Oblemenco, un punct de reper pentru istoria orasului si a amintirilor a zeci, daca nu sute de mii de olteni, va fi demolat pentru o bijuterie cum alte cluburi ar visa sa aiba.

O echipa care a marcat pana acum 22 de goluri, prin 12 jucatori, cel mai mare numar de oameni de gol al vreunui club din Liga I. In ultimele 10 etape din campionat, oltenii au distrus tot, singurele probleme avand cu Dinamo si Chiajna. Aseara, fara emotii, au batut cu 2-0 si pe Ceahlaul.

Pe banca, eternul Sorin Cartu, care face cuplu cu Sandoi. Impreuna, cei doi au preluat echipa in urma cu nici trei luni, cand era pe 18, ultima, si au dus-o 14 locuri mai sus, pe pozitia a patra in clasament.

Adevaratul test, meciul meciurilor la Craiova, dar si ultimul in istoria vechiul Oblemenco e joi. CS U Craiova - Steaua e LIVE in Cupa Romaniei, joi, de la 20:30, pe PROTV!

Euforia e maxima in echipa Craiovei, acolo unde Cartu recunoaste ca "e o placere sa vezi cum jucam", in timp ce atacantul Herghelegiu spune ca "trebuie sa aratam ca putem bate si Steaua, trebuie sa ne bucuram de fotbal".

Joi aflam cine se bucura mai mult, in CUPA, LIVE pe PROTV, de la 20:30, in CS U Craiova - Steaua.

Iata si clasamentul la zi din Liga I. Recunoasteti revelatia? :)

Modifică setările cookies