SUMA pentru care Chiriches merge la Roma: Tottenham incaseaza bani de pe urma IMPRUMUTULUI si va fixa si o clauza pentru transferul definitiv

SUMA pentru care Chiriches merge la Roma: Tottenham incaseaza bani de pe urma IMPRUMUTULUI si va fixa si o clauza pentru transferul definitiv

Chiriches are sanse mari sa ia drumul Italiei din iarna, acesta urmand sa fie imprumutat. Atat el, cat si Tottenham, si-au dat acordul pentru o mutare.

Clubul AS Roma ar fi ajuns la un acord pentru a-l imprumuta pe fundasul Vlad Chiriches de la Tottenham, in perioada de transferuri din ianuarie, suna anuntul facut ieri Gazzetta dello Sport.

Potrivit publicatiei italiene, Tottenham si-ar dat acceptul de principiu pentru ca internationalul roman sa se transfere la AS Roma, club care va putea sa-l achizitioneze definitiv pe jucator în vara. Anterior, gruparea italiana a obtinut si acordul lui Chiriches pentru ca aceasta mutare sa se realizeze.

Vlad Chiriches, 25 de ani, este dorit insistent la Roma de antrenorul Rudi Garcia pentru a intari comparimentul defensiv al formatiei clasate pe locul 2 in Serie A, mai ales in conditiile in care brazilianul Leandro Castan a suferit o operatie pe creier.

Astazi, jurnalistii Cinque Cotidiano dezvaluie si faptul ca Roma va plati 2 milioane de euro pentru imprumutul fundasului roman, urmand sa stabileasca si o clauza de cumparare definitiva, care s-ar putea ridica pana la 8 milioane.

Sursa citata mai scrie ca AS Roma are si o alternativa in cazul in care transferul lui Chiriches nu se va concretiza. Italienii se intereseaza de columbianul Eder Alvarez Balanta, fotbalist la Rivar Plate. Acesta este insa cotat la cel putin 6-7 milioane de euro, iar River nu planuieste sa-l imprumute.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies