Stirea zilei in fotbalul mondial: "Messi a acceptat oferta Realului. Suma de transfer e 500 milioane euro" :)

Lionel Messi 1 aprilie Barcelona Real Madrid Transfer Market
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2016, 10:02
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2016, 10:10

"Legenda Barcelonei va pleca de pe Camp Nou la finalul sezonului, dupa ce Real Madrid a activat clauza de 250 de milioane de euro. Alte 250 de milioane se vor duce pe salariul sau", scrie astazi publicatia britanica Goal.com

Stirea zilei in fotbalul mondial vine din Spania, acolo unde Real Madrid a acceptat as achite clauza fabuloasa de reziliere a lui Messi - 250 de milioane de euro.

Argentinianul a acceptat si el trecerea pe Santiago Bernabeu, urmand sa faca echipa cu portughezul Cristiano Ronaldo si sa primeasca un salariu mai mare decat acesta.

"Barcelona nu a mai putut sa-mi indeplineasca dorintele din cauza Fair Play-ului Financiar. Le-am propus sa vanda stadionul pentru a-mi achita contractul, dar au considerat ca nu merit. Cand am auzit asta, mi s-a rupt inima", a spus Messi.

"Un fotbalist ca mine ar trebui sa primeasca un yacht de 2.000 de metri alimentat la orice ora. Ca Abramovich. E atat de mult ceea ce cer?", a mai spus Messi, citat de Goal.com

Dupa cum probabil ca v-ati dat seama, aceasta a fost gluma de 1 aprilie a englezilor de la Goal.com. Stirea s-a raspandit rapid in aceasta dimineata :)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!