OFICIAL: Real Madrid a facut un transfer de 31,5 milioane de euro! I-a 'furat' locul unui roman, acum e galactic la Madrid!

OFICIAL: Real Madrid a facut un transfer de 31,5 milioane de euro! I-a 'furat' locul unui roman, acum e galactic la Madrid!

Brazilianul Danilo a semnat un contract pe sase ani cu Real Madrid.

Fundasul lateral are doar 23 de ani, insa era de luni de zile pe lista lui Carlo Ancelotti. Danilo a costat 31,5 milioane de euro si are o clauza de 50 de milioane pentru rezilierea contractului.

Danilo a refuzat in ultima vreme oferta de prelungire a contractului cu FC Porto: el era vazut ca un jucator care putea fi vandut pe o suma si mai mare, mai ales datorita vitezei si fortei de care da dovada din ce in ce mai mult.

Cursele pe care le face in flancul drept i-au fermecat pe cei de la Madrid, care vad in el un fundas de profilul lui Roberto Carlos.

Danilo s-a transferat la FC Porto in iulie 2011, pentru 13 milioane de euro, de la Santos. A ramas in Brazilia pana in iarna lui 2011, cand a ajuns in Portugalia.

"Sunt intrebat mereu daca prefer sa joc in centrul apararii sau pe lateral. Am spus mereu ca prefer sa fiu fundas central, dar am fost folosit ca lateral. Sapunaru joaca in centru, il respect mult, dar vreau sa ii fur locul", spunea Danilo, in mai 2012.

Fundasul roman a plecat de la Porto in august 2012, moment in care a inceput si ascensiunea lui Danilo. Atunci brazilianul era cotat la 10 milioane de euro, iar in prezent valoreaza 20 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies